Kærlighedssommeren - Hans Hauge - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
249,95 kr
  • updateForudbestil nu
  • scheduleLevering: 20/06/2024
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.993 Anmeldelser

Beskrivelse

Hannah Arendt og Martin Heidegger 1924-1950.

De fleste, som kender til Hannah Arendt og Martin Heidegger, ved, at de havde en ’affære’, men de færreste er klar over, hvad der egentlig skete. Det får de at vide i denne duografi.

I KÆRLIGHEDSSOMMEREN fremlægger forfatteren en beretning om forholdet baseret på en detaljeret analyse af alle Heideggers breve sendt til Arendt fra 1925 til 1928. Analysen vanskeliggøres af, at det kun er Heideggers breve, som er bevaret fra den første tid, og der også eksisterer ret få breve. Han gemte ikke hendes breve, mens hun gemte hans breve i en skuffe i sit soveværelse. Brevsamlingen er på den måde en fragmenteret brevroman.

Næranalysen af brevene har fået det ganske overraskende resultat: De mødtes kun ganske få gange. Hun så Heidegger første gang til en forelæsning i november 1924, og han fik muligvis øje på hende på samme tid. De mødtes fysisk og ene to i februar 1925. Dette møde blev begyndelsen på forholdet. Mødet forandrede begges liv, og meget lidt samvær fik meget stor virkning. Mødet var der, hvor Arendts ide om ’natalitet’ og ’pluralitet’ blev født, for ’kærlighedssommeren 1924’, som hun selv kaldte den, gjorde alting nyt og viste, at mennesket findes ikke, kun mennesker findes.

Yderligere information

SerieHannah Arendt
Forfatter(e)Hans Hauge
KategoriBøger
Genre(r)Biografier
Udgivelsesdato20/06/2024
ISBN-139788775741311
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.993 anmeldelser

Sikker, hurtig og billig online handel er noget, som vi tilstræber, at brugerne altid får hos Gucca.dk.

Gucca har fokus på sikkerheden

Vi vægter sikkerheden højt, for det er noget af det aller vigtigste at have styr på, når vi taler om Internethandel. For at sikre dig tryghed når du handler hos os, anvender vi naturligvis kun en NETS godkendt løsning for Internetbetaling. Derfor er handel og betaling hos Gucca.dk altid helt sikkert.

Har du fortrudt dit køb, har du altid mulighed for at returnere indenfor 100 dage

De 100 dages returret gælder selvfølgelig alle typer varer hos Gucca. Det betyder, at hvis du af den ene eller anden årsag alligevel ikke måtte ønske din vare, så sender du blot din vare, og dine penge bliver refunderet. Før du sender din vare retur, så har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Lynhurtig levering

Vi mener, det er meget vigtigt, at du som kunde modtager din vare sikkert og hurtigt. Indenfor 1-2 hverdage vil du få din vare tilsendt. Det eneste der kan forlænge leveringen, er, hvis varen ikke er på lager. Du kan altid se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Du kan altid ringe eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden.

Hvordan vil du gerne betale?

I vores shop har du mulighed for at vælge blandt forskellige typer betalingsmetoder. Du benytter bare den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvad du benytter, kan du være tryg og sikker, når du køber hos os. Alle vores betalingsmuligheder kan du se her. Bemærk at pengene først hæves fra din bankkonto, når vi sender din vare.

Du har altid adgang til professionel assistance hos vores kundeservice

Opstår der spørgsmål eller tvivl til vores webshop, er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne på hverdage imellem kl. 10-15, og vi sidder altid parat til at give dig den assistance, du ønsker, med et smil på læben og godt humør.

Spor din ordre hele vejen

Vi giver dig selvfølgelig muligheden for at tracke ordren hele vejen til den er fremme hos dig. Når du har færdiggjort dit køb, kan du tilgå din egen personlige ordreside. På ordresiden vil du kunne se, hvornår vi har afsendt din pakke. Og i det øjeblik vi sender dine varer, vil du få en mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet