Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Psykologisk Tryghed Og Kollektiv Mestring - Peter Andersen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
249,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.543 anmeldelser

Beskrivelse

Vejen til en kollaborativ kultur.

Kollaborativt samarbejde gennem psykologisk tryghed og kollektiv mestring er skrevet, da vi i uddannelsessystemet samt på skole- og dagtilbudsområdet udfordres af stadig mere komplekse opgaver - fx i forhold til inklusion, frafald, differentiering og fravær. Løsningerne fordrer et godt kollaborativt samarbejde mellem forskellige aktører og fagligheder. Det skal være et samarbejde, som har opgaven i fokus mere end faggrænser. Der vil kun komme mere samarbejde frem over – og der vil også komme mere ad-hoc-samarbejde i form af teaming. Samarbejdet skal gerne udvikle sig til en egentlig kollaborativ kultur og ikke bare et teknisk og instrumentelt samarbejde, der stopper i mødelokalet. Bogen sætter igennem teori, eksempler og mange konkrete øvelser fokus på, hvordan man skaber en tryg og lydhør organisation med frontpersonalets erfaringer med kerneydelsen i centrum.

Frontpersonalet – lærerne, pædagogerne, medhjælperne og lederne – er hverdagens helte. De oplever feedback på nye tiltag på egen krop som de første. Hvis vi ikke respekterer dem og via psykologisk tryghed sørger for, at de ikke er bange for at sige deres ærlige mening, så kommer deres helt afgørende hverdagserfaringer ikke op til beslutningstagerne højere oppe i systemet. Frontpersonalet er grundlaget for at skabe kollektiv mestring, som er en fælles tro på, at vi som kollektiv kan gøre en forskel. Vi tror på og har erfaringer med, at vi som personale sammen kan mestre også de omtalte komplekse opgaver, og dét uanset hvilken baggrund eleverne måtte have. Denne kollektive mestring er vigtigere end, hvor dygtig den enkelte medarbejder måtte være rent fagligt.

Psykologisk tryghed er nødvendig for, at medlemmerne i en organisation tør overskride ens naturlige anlæg til selvbeskyttelse. Miljøet skal være så trygt, at man for organisationens og eget bedste tør løbe personlige risici. Psykologisk tryghed er nøglen til at skabe en kollaborativ kultur, så samarbejdet ikke bare bliver ren struktur. Den kollaborative kultur skal desuden understøttes af lydhør ledelse, hvor ledelsen lytter proaktivt og reelt bruger andres input til at skabe resultater med kerneopgaven.

Bogen henvender sig i særlig grad til medarbejder- og ledelsesteams på skoler, i dagtilbud og i kommuner, der arbejder med kollektivt samarbejde og refleksion (fx i form af professionel kapital, co-teaching eller professionelle læringsfællesskaber) og øget medindflydelse til frontpersonalet (lærerne og pædagogerne).

Bogen kan ikke alene læses - men den kan også bruges i det praktiske teamsamarbejde. Bogen er desuden oplagt til lærernes, pædagogernes og ledernes grund- og efteruddannelse.

Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson

Forord af: Claus Hjortdal

Yderligere information

SeriePsykologi
Forfatter(e)Peter Andersen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788772047355
ISBN-108772047356
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.543 anmeldelser

Online handel er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for brugerne. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Sikkerhed er i centrum

Online handel skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS, hvilket fungerer som den grundlæggende garanti for betalingssikkerheden. Så online handel og betaling hos Gucca er altid forbundet med 100% sikkerhed.

Du har selvfølgelig altid 100 dages fuld returret på dit køb

Der er ingen begrænsninger i returretten. Vi har 100 dages returret på alle typer varer. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde købet, så kan du med god samvittighed returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene retur til dig. Inden du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, hvis du først tager kontakt til os.

Levering - sikkert & hurtigt

At du som kunde modtager din vare både sikkert og hurtigt, er essentielt for os. Hvis vi er lagerførende, vil du typisk få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for hver enkelt vare, inden du bestiller varen. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så er det altid en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Hvordan vil du gerne betale?

Du har mulighed for at vælge blandt mange former for betaling, når du køber hos os. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør benytte. Uanset hvad du benytter, kan du være sikker og tryg, når du køber hos Gucca.dk Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din konto.

Vi yder selvfølgelig personlig assistance, når du ønsker det

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, når du besøger Gucca.dk, er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails imellem 10-15 på hverdage, og vi sidder altid klar til at give dig den hjælp, du ønsker, med et smil på læben og godt humør.

Mulighed for at tracke forsendelsen

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at spore ordren, fra det øjeblik vi afsender din forsendelse, til du modtager den. Efter gennemførsel af dit køb kan du besøge din egen personlige ordreside. På din ordreside kan du følge med i, hvornår vi afsender din vare. Og i samme øjeblik vi afsender din pakke, modtager du en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet