Kroppen Holder Regnskab - Bessel Van Der Kolk - Bog

24 anmeldelserIndbinding: Hæftetinfo
389,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.761 Anmeldelser

Beskrivelse

Bessel van der Kolk er en af verdens førende specialister inden for traumebehandling. I denne grundige gennemgang af emnet viser van der Kolk på baggrund af den nyeste forskning på området hvordan traumer rent faktisk forandrer krop og hjerne på en måde, der kompromitterer ofrenes evne til at føle glæde og engagement, udøve selvkontrol og føle tillid.

Han undersøger innovative behandlingsmuligheder – fra neurofeedback og meditation til sport, drama og yoga – og viser nye veje til helbredelse af hjernen.

NEW YORK TIMES BESTSELLER

Oversat af: Charlotte Kornerup

Yderligere information

Oprindelig titelThe Bodykeepsscore
SerieKroppenYoga
Forfatter(e)Bessel Van Der Kolk
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771298093
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.761 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at Internethandel skal være hurtigt, sikkert og billigt for kunderne.

Det vigtigste er sikkerheden

Online handel skal være helt sikker for vores brugere. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. NETS har godkendt vores online betalingsløsning, og det er den overvejende garanti for sikkerheden bag din online betaling. Derfor er det at handle og betale hos os helt sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Vi yder altid 100 dages fuld returret, og det er uagtet hvilket produkt, du har købt hos os. Så hvis du skulle fortryde dit køb, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du med god samvittighed sende varen tilbage til os, herefter vil du få dine penge tilbage. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du returnerer din vare.

Kort leveringstid

Det er vigtigt, at du som kunde hos os modtager din vare både sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ved hver enkelt vare altid kan se nuværende lagerstatus. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden, er du velkommen til at tage fat i os.

Hvordan vil du gerne betale?

Hos Gucca.dk har du adskillige muligheder for betaling at vælge imellem. Du bør selvfølgelig benytte den mulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvad du vælger, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du køber hos Gucca. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi trækker pengene fra din konto.

Du har altid adgang til personlig hjælp hos vores kundeservice

Skulle det ske, at du har spørgsmål eller problemer undervejs, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os. Vi er åben for henvendelse mellem 10-15 alle hverdage, og vi tilstræber altid, ikke kun at yde dig den assistance du ønsker, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Følg din forsendelse hele vejen

Handler du hos os, har du mulighed for at følge forsendelsen, fra den forlader vores lager, og til du har den i hænderne. Efter gennemførsel af dit køb kan du tilgå din egen ordreside. På ordresiden vil du kunne følge med i, hvornår vi afsender dine varer. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej, får du en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Kroppen Holder Regnskab Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser
Bedøm produktet
Vivi Madsen
En helt fantastisk bog. En vigtig bog. En håvfuld bog, til alle dem som lider og deres pårørende.
Læs den.
Inger Rytter Rynkjøb
En bog man ikke kan komme udenom hvis man vil holde sig opdateret inden for den paykiske diagnose PTSD. Den er ikke bare indsigtsgivende med referancer men også spændende og let tilgængelig.
Margit Lange
fantastisk bog. Den jeg, uden at vide det, har ventet på i årevis.
Peter Bjerg Pedersen
Fantastisk spændende bog, hvor forfatteren meget grundigt skriver om de forskellige behandlingsmetoder, som kan hjælpe mennesker med PTSD eller traumer. Selvom bog bygger på forskning er den skrevet, så de fleste med interesse for psykologi kan læse bogen med et godt udbytte.
Keld Zacker Aaes
Meget spændende bog om et relevant emne, når man interesserer sig for menneskekroppen.
Christina Andersen
Fin og hurtig levering
Tina Østergaard
Super hurtig og effektiv
Lene Clausen
Dette er den mest fantastiske bog, nærmest blevet min nye "bibel" inden for PTSD/traumer.
Det er sjældent man møder en læge og forsker, der er så ydmyg i forhold til egen position og samtidig kan formidle ellers til tider svær teori, SÅ læse værdigt.
En bog som både fortæller, hvorfor det er som det er, både den historiske rejse inden for hjælp til PTSD og trauma, hvad der er af hjælp, og her unik, også inden for fagområder, som ikke just ligger til lægeområdet.
Her er fokus på forståelse af PTSD og traumer, på den der er ramt og her er ikke faggrænser for det der foreslåes eller forsøges. Her er alt der kan hjælpe velkommen. Ret unikt forsat at en læge og forsker i 2021. KØB DEN, LÆS DEN OG KØB ENDNU EN TIL AT GIVE SOM GAVE. DEN ER UNIK!
Lene Outzen
Super service og pakken kom lyn hurtig
Kirsten Myglegård Kristensen
Fin service.
Hurtig levering.
Maryam Testmann
Velskrevet, fagligt veldokumenteret og meget spændende og lærerigt læsning.
Anonym
En fantastisk bog om Van der Kolk’s dybe indsigt i, hvordan forskellige dybe traumer og overgreb påvirker både kroppen og sindet.
Endvidere spændende at læse om de mangfoldige muligheder for at hhv afhjælpe og heale de dybe sår.
Bogen er overordnet let at læse, trods de forskellige faglige afsnit om hjerne og psyke.
Ud over brug til egen forståelse og inspiration, kan den også anbefales til fx læger og andet sundhedspersonale, som på en let måde kan løfte deres forståelse af problematikker, der rammer alt for mange mennesker.
Lise Lotte Pedersen
Virkelig god og inspirerende bog som er meget forklarende og til at forstå, selvom den er skrevet af forskere og læger. Den holder mig fanget, så opgives ikke midt i det hele.
Line Ibsen
super service!!
Charlotte Troelsen
Det er en fremragende bog til at forstå hvad chok og traum gør ved krop, psyke og hjernen. Hvordan behandlingssystemet har diagnostiseret og behandlet over tid. Men den peger også fremad i en anden forståelsen for psykisk lidelse og diagnoser. Det er en let og forståelig læst bog.
Jette Fjeldgaard
En fantastisk bog som er svær at slippe når først man er kommet igang med at læse
Alice Steensig
Fantastisk og tankevækkende bog.