Beskrivelse
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.
Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:
1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.
2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.
3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.
4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.
5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.
Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.
Yderligere information
| Serie | Røgning |
|---|---|
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Studiebøger |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788770824811 |
| ISBN-10 | 8770824819 |
| Indbinding | Hardback |
| Udgave | 5 |
| Oplag | 1 |
| Sidetal | 495 |
| Dimensioner | Bredde: 19.5Cm - Højde: 27.6Cm |
| Genveje | Røgning - Bøger |
| Tags | 9788770820899, Slagterbogen, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |