menuGucca.dk - Logo

Konserveringsteknik 2 - Leif Bøgh-Sørensen - Bog

Indbinding: Hæftet
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning,... Læs mere.
359,95 kr
Før: 379,95 krSpar 20,00 kr (5%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgår kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.

Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Fakta

Forfatter(e)Leif Bøgh-Sørensen Peter Zeuthen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788774325789
ISBN-108774325787
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag6
Sidetal380
DimensionerBredde: 22.1Cm - Højde: 26.9Cm
TagsKonserveringsteknik 2, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse