Editionshistorie - Klaus Nielsen - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
189,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.769 Anmeldelser

Beskrivelse

Nordisk Netværk for Editionsfilologer. Skrifter. 10.

Editionshistorie er en ny videnskab, opstået omkring år 2000 forskellige steder i Europa. Dens emne er udgavernes historie, især de videnskabelige udgavers, med alt hvad dertil hører: metoder, teorier, motiveringer, finansiering, udgiverselskaber og fejder.

  • Editionshistorie er en gren af videnskabshistorien, men rækker også ind over andre felter, fx bevidstheds- eller ideologihistorien (hvad har man ment at kunne bruge udgaverne til)
  • litteratursociologien (hvordan er udgaverne blevet finansieret og afsat)
  • boghistorien (hvilket udstyr har man givet dem)
  • bibliotekshistorien (hvor har man fundet materiale, og hvordan er udgaverne blevet opbevaret)
  • mediehistorien (hvad sker der ved overgangen fra trykte til elektroniske udgaver)

Editionshistorie var emnet for en konference afholdt af Nordisk Netværk for Editionsfilologer og Dansk Editionshistorie i 2011. Dette bind rummer konferencens ni foredrag i bearbejdet og udvidet form.

Johnny Kondrup er dr. phil. og professor ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, Københavns Universitet.

Klaus Nielsen er ph. d. og udgaveleder ved Grundtvigs Værker, Aarhus Universitet.

Yderligere information

Forfatter(e)Klaus Nielsen Johnny Kondrup
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788763542432
SprogDansk
ISBN-108763542439
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.769 anmeldelser

Gucca.dk har det klare princip, at online handel er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for vores brugere.

Vi har fokus på sikkerhed

Hos Gucca.dk vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved handel på Internettet. Vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for sikkerheden bag din betaling online. Derfor er køb og betaling hos os 100% sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Gucca.dk giver altid 100 dages returret, helt uafhængig af hvilke typer varer du måtte have købt hos os. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde købet, så send blot din vare retur til os, og dine penge bliver refunderet. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, før du returnerer en vare.

Levering - hurtigt & sikkert

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du som kunde får dit produkt leveret sikkert og hurtigt. Vi bestræber os på, at du får varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du altid kan se den nøjagtige lagerstatus på det individuelle produkt. Kontakt os såfremt du alligevel skulle have spørgsmål til enten lagerstatus eller leveringstid for et produkt.

Hvordan vil du gerne betale?

Handler du hos Gucca, så kan vi tilbyde dig at vælge blandt adskillige former for betaling. Der er naturligvis frit valg blandt betalingsmetoder - du benytter den, der passer dig. Lige meget hvilke af vores betalingsmuligheder du vælger, så kan du altid handle sikkert og trygt hos os. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Husk på, at når du benytter betalingskort, trækkes pengene først den dag vi afsender varen til dig.

Vi yder naturligvis altid personlig assistance, når du ønsker det

Opstår der problemer med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Bemærk at vi er åben for henvendelse mellem klokken 10-15 på hverdage, og vi bestræber os altid på, ikke kun at yde dig den hjælp du har brug for, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Følg ordren hele vejen til din adresse

Du har selvfølgelig altid mulighed for at følge ordren, når du handler hos os. Efter gennemførsel af købet kan du få adgang til din egen personlige ordreside. Du kan følge med i, hvornår vi sender dine varer, på ordresiden. Og i samme øjeblik vi afsender din pakke, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet