• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.261 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Institutionel Teori - Klaus Nielsen - Bog

Indbinding: Hæftet
En tværfaglig introduktion. Institutionel teori er velegnet til analyse af en række aktuelle samfundsmæssige problemer, åbner op for tværfaglige perspektiver og gør det muligt at overvinde en... Læs mere.
319,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En tværfaglig introduktion.

Institutionel teori er velegnet til analyse af en række aktuelle samfundsmæssige problemer, åbner op for tværfaglige perspektiver og gør det muligt at overvinde en række klassiske dilemmaer inden for samfundsvidenskaberne. Det er derfor heller ikke overraskende, at der igennem de seneste årtier er sket en væsentlig stigning i interessen for nyinstitutionelle tilgange inden for alle samfundsvidenskabens discipliner, samtidig med at ‘gamle’ institutionelle tilgange atter er kommet til ære og værdighed.

Denne bog giver en samlet introduktion til institutionelle teorier. Bogens første del giver overblik over institutionelle teorier inden for henholdsvis politologi, sociologi, økonomi og retsvidenskab. Dernæst belyses i anden del en række centrale tværgående aspekter ved institutionelle tilgange, såsom institutioner og magt og de processer, som skaber og forandrer institutioner. Bogens sidste del består i en række eksempler på anvendelse af institutionel teori i analyse af konkrete problemstillinger, bl.a. velfærdssamfundets omstilling og værdiers betydning i virksomheder.

Bogen er indrettet på anvendelse i undervisningen på universiteternes samfundsvidenskabelige uddannelser. Den er velegnet både som introduktion og overblik og som udgangspunkt for videre studier.

Fakta

SerieSociologi
Forfatter(e)Klaus Nielsen
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788778673183
ISBN-108778673186
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag3
Sidetal356
DimensionerBredde: 15.5Cm - Højde: 23Cm
GenvejeSociologi - Bøger
TagsInstitutionel Teori, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse