Fremtidsparat? - Klaus Nielsen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
469,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.761 Anmeldelser

Beskrivelse

Hinsides PISA - nordiske perspektiver på uddannelse.

Fremtidsparat? giver et forskningsbaseret bud på en fremtidig uddannelsespolitik i en globaliseret fremtid med automatisering og intelligente sociale robotter. I de sidste 17 år har de internationale PISA-undersøgelser haft en markant indflydelse på uddannelsesområdet og har demonstreret, at diskussionen om skole og uddannelse er blevet internationaliseret og universel. En sagligt funderet kritik af PISA-komplekset er derfor nødvendig.

Hensigten med Fremtidsparat? er trefoldig. I Del I præsenterer bogen en række kritiske analyser af PISA-undersøgelserne og den samfunds- og menneskeforståelse, de udspringer af. I Del II formulerer de bidragende forfattere deres alternativer til det nuværende uddannelsessystem og deres visioner om, hvad der skal til for at opnå en fremtidsparat skole og daginstitution. I Del III perspektiveres bogen med opsamling og formulering af nogle centrale fremtidstemaer for uddannelsesområdet.

Bogens forfattere er anerkendte forskere fra hele Norden (samt en enkelt tysk bidragyder), og de er alle blevet opfordret til at formulere ikke bare deres kritikpunkter, men også deres visioner for fremtidens skole og daginstitution.

Fremtidsparat? henvender sig til pædagog- og læreruddannelsen samt til efter- og videreuddannelserne for de to professioner. Den er desuden relevant for universitetsstuderende i bl. a. pædagogik og psykologi. Endelig er den oplagt læsning for meningsdannere og beslutningstagere på uddannelsesområdet.

Dion Sommer er professor i udviklingspsykologi ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Jacob Klitmøller er ph. d. og lektor i pædagogisk psykologi ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Sammen har de også redigeret Læring, dannelse og udvikling.

Fagredaktør: Dion Sommer;Jacob Klitmøller

Yderligere information

Forfatter(e)Klaus Nielsen Ingrid Pramling Samuelsson Dion Sommer Anders Petersen Svein Sjøberg Peter Allerup Jacob Klitmøller Pasi Sahlberg Andreas Gruschka Michael Uljens Tina Øllgaard Bentzen Svein Østerud Rolf Sundqvist Ann-Sofie Smeds-Nylund
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741271644
SprogDansk
ISBN-108741271644
IndbindingHæftet
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.761 anmeldelser

Billig, hurtig og sikker nethandel er noget, som vi tilstræber, at brugerne altid får hos Gucca.

Sikkerheden kommer altid i første række

Sikkerheden i handel på Internettet anser vi som essentiel, og den er selvfølgelig altid i fokus hos Gucca.dk. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den største garanti for, at betalingssikkerheden er i top. Derfor er køb og betaling online altid fuldstændig sikkert hos Gucca.

Du har altid 100 dages fuld returret

Uanset hvilke produkter du køber hos Gucca.dk, tilbyder vi altid 100 dages fuld returret. Kort sagt, fortryder du købet, kan du uden dårlig samvittighed returnere varen til os, herefter sender vi dine penge retur. Vi er selvfølgelig klar med rådgivning og svar, såfremt du ønsker at sende dit produkt tilbage.

Lynhurtig levering

At du som kunde hos Gucca modtager din vare både hurtigt og sikkert, er af stor betydning for os. Vi bestræber os på, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den præcise lagerstatus er synlig ud for hver enkelt vare. Hvis du er i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Vælg din betaling

I vores webshop er det muligt at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Her bør du naturligvis benytte den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsform du benytter. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi hæver pengene fra din konto.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores shop, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Vi er åben for henvendelser imellem 10-15 alle hverdage, og vi er altid klar til at give dig den hjælp, du ønsker, med et smil på læben og godt humør.

Track din forsendelse

Handler du hos os, har du mulighed for at følge ordren, fra den forlader vores lager, og til den er kommet. Når du gennemfører købet, kan du bagefter tilgå din egen ordreside. Fra ordresiden kan du se, hvor langt din pakke er kommet i systemet. Du får besked via e-mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet