menuGucca.dk - Logo

Uddannelseskvalitet I En Globaliseret Verden - Hanne Leth Andersen - Bog

Indbinding: Hæftet
Vidensøkonomiens indtog i de videregående uddannelser. Bogen sætter fokus på, hvordan de videregående uddannelser i disse år forandrer sig med nye styringsmekanismer, organiseringsprincipper,... Læs mere.
279,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Vidensøkonomiens indtog i de videregående uddannelser.

Bogen sætter fokus på, hvordan de videregående uddannelser i disse år forandrer sig med nye styringsmekanismer, organiseringsprincipper, kvalitetssikringstiltag og krav til indhold og output.

I kølvandet på masseuddannelse og international konkurrence er fulgt målstyring og effektivisering, såvel som markedsgørelse og liberalisering, som mål for uddannelsernes finansiering og organisering. I dag handler uddannelse mindre om dannelse og social kritik og mere om anvendelighed og umiddelbar relevans.

Globaliseringen har medført et forstærket ønske om at kunne sammenligne uddannelser og udveksle studerende og kandidater på tværs af landegrænser. Denne sammenligning sker gennem akkreditering, auditering, ranking, benchmarking og andre former for deklarering og dokumentation. Det er vanskeligt at afvise behovet for disse tiltag, men de medfører også en risiko for for fladigelse og overadministration.

Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden er en debatbog. Forfatterne repræsenterer forskellige fagligheder, synspunkter på globaliseringen og kritiske vinkler på videregående uddannelser.

Bogen er henvendt til studerende og undervisere på de videregående uddannelser, såvel som studieledere, uddannelsesudviklere, politikere, embedsmænd, lobbyister og udviklingskonsulenter, der arbejder med højere videregående uddannelser.

Målet med bogen er at skabe indsigt i uddannelsernes vilkår og udfordringer i globaliseringens tidsalder – som udgangspunkt for debat og udvikling. Uddannelseskvalitet i en globaliseret verden.

Fakta

Forfatter(e)Hanne Leth Andersen Jens Christian Jacobsen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788759316351
ISBN-108759316357
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal226
DimensionerBredde: 17.2Cm - Højde: 23.9Cm
TagsUddannelseskvalitet I En Globaliseret Verden, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse