1-2-3 Differentiering - Matematik 4.-6. Klasse - Rikke Christensen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
439,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.103 Anmeldelser

Beskrivelse

Konkrete forløb til hele klassen med fokus på højtbegavede elever.

I 1-2-3 Differentiering – MATEMATIK er der differentierede forløb om chance og sandsynlighed, konstruktion og kommunikation om polygoner og økonomi og budgetlægning. 1-2-3 bøgerne giver læreren mulighed for at gennemføre differentieret undervisning, der udfordrer alle elever i klassen gennem tre fagspecifikke forløb med tilhørende opgaver uden at skulle planlægge det hele selv.

Der er højtbegavede børn på alle skoler og i alle klasser. De har altid været der, de er i vores klasser i dag, og det skal de forhåbentlig blive ved med at være. Det er ikke et særligt storbyfænomen, en fiks idé eller noget der går over. Alligevel er der på de fleste skoler begrænset viden om, hvad det vil sige at være højt begavet, hvordan eleverne identificeres, og hvad man som fagprofessionel med fordel kan være opmærksom på, så også de højtbegavede elever trives og udvikler deres talent i skolen.

Fra 2024 skal højtbegavede elever identificeres, og undervisningen differentieres ud fra elevens muligheder og mestringsniveau. Med 1-2-3 differentieret undervisning får alle elever, også de højt begavede, mulighed for at arbejde med opgaver, der matcher deres faglige niveau.

I 1-2-3 Differentiering – MATEMATIK er der differentierede forløb om chance og sandsynlighed, konstruktion og kommunikation om polygoner og økonomi og budgetlægning.

Bøgerne 1-2-3 Differentiering er målrettet til læreren, og forløbene er målrettet mellemtrinnet og fagene dansk, matematik og engelsk. Der er tre konkrete forløb med tilhørende opgaver klar til brug. Til hvert af de tre forløb i hvert hæfte er det en skematisk oversigt for, hvad klassen samlet skal lære undervejs og mestre til sidst – en slags læringsbuffet med synlige mål for alle elevers læring.

Alle 1-2-3 bøger indledes med en introduktion til, hvad et vil sige at være højt begavet, og hvordan begavelsen kan vise sig i skolen. Alle børn er unikke og har brug for at blive mødt, som de er. Alligevel er der forhold, man som lærer med fordel kan være opmærksom på, når det kommer til højtbegavede børn. Både i forhold til at forstå deres tænkning og i forhold til planlægning, organisering og gennemførelse af undervisning.

Omslagsgrafiker: Tankestregen – Janne Rose

Illustreret af: Shutterstock.com, Janne Rose

Yderligere information

Oprindelig titel1-2-3 Differentiering – Matematik 4.-6. Klasse
Serie1 2 3 DifferentieringMatematikUndervisningsdifferentiering
Forfatter(e)Rikke Christensen Kenneth Westerberg-Christensen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771855937
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.103 anmeldelser

Vi har det klare princip, at e-handel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for brugerne.

Sikkerhed er meget vigtig

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, da det er noget af det vigtigste at have styr på, når vi taler om online handel. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos os, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Handel og betaling er derfor 100% sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Lige meget hvilke produkter du køber hos os, giver vi altid 100 dages fuld returret. Det betyder kort sagt, at såfremt du fortryder dit køb, eller af andre årsager alligevel ikke måtte ønske din vare, så returnerer du blot varen, og du vil få dine penge tilbage. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, såfremt du måtte have spørgsmål, før du sender en vare tilbage.

Altid hurtig & sikker levering

At du som kunde får tilsendt din vare både hurtigt og sikkert, betyder meget for os. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for hver enkelt vare, inden du bestiller varen. Du har altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail, såfremt du har spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden.

Vælg din betaling

Du kan vælge blandt flere typer betalinger, når du handler hos Gucca. Her skal du naturligvis benytte den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Uanset hvilken metode du vælger, kan du trygt og sikkert købe hos os. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Først når dit produkt bliver sendt, bliver beløbet hævet fra din konto.

Altid service og professionel assistance

Har du spørgsmål, eller opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, så tag endelig fat i os. Vores kundeservice er åben mellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Track forsendelse hele vejen

Når du køber hos Gucca.dk, har du altid mulighed for at spore din forsendelse. Når du gennemfører købet, kan du efterfølgende tilgå din egen personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår din pakke afsendes. Og i det øjeblik vi sender dine varer, vil du modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet