• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.372 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Erfaringer Med Protreptik - Maibritt Isberg Andersen - Bog

Indbinding: Hæftet
Inspiration fra praksis. Bogen har til formål at vise forskellige måder at arbejde med protreptik på i praksis for dermed at bidrage til den udvikling i samfundet, som i højere grad efterlyser... Læs mere.
289,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Inspiration fra praksis.

Bogen har til formål at vise forskellige måder at arbejde med protreptik på i praksis for dermed at bidrage til den udvikling i samfundet, som i højere grad efterlyser de filosofiske værdier.

Bogens 10 bidragsydere fortæller, hvordan de benytter protreptiske redskaber i deres arbejde. Du får viden om, hvordan ordenes dybere indhold kan være meningsskabende og bevidsthedsudvidende.

Du får indblik i, hvilke praktiske redskaber der benyttes for at skabe de optimale læringsbetingelser i et protreptisk uddannelsesforløb, filosofiske protreptiske samtalesaloner, implementering af protreptik i en organisation, protreptisk arbejde i udviklingssamtaler (MUS og GRUS), fremmelse af praktisk filosofi og dannelse hos børn samt protreptikkens muligheder som dialogisk ledelsesintervention mod “professionsetisk stress”.

Du får også viden om, hvordan protreptik og vionlinspil kan have forløsende effekt hos alvorligt syge og døende børn og voksne, hvordan du kan arbejde med stilheden for at skabe yderligere refleksioner, og hvordan protreptik, kunstværker og teknologi kan hjælpe dig til at få indsigt i dine værdier, styrker og personlige ressourcer.

Bogen henvender sig til dig, der har interesse for kommunikation og praktisk filosofi, og som ønsker at blive inspireret af og tilegne dig nye protreptiske redskaber. Du ønsker måske at starte din egen praksis, hvor du tilbyder filosofiske samtaler. Dit protreptiske ståsted kan være et af følgende:

  • Du er mindre erfaren med protreptik og ønsker mere viden og indsigt.
  • Du har et større kendskab til protreptik og benytter det aktivt i dit arbejde.
  • Du har din egen praksis, hvor du tilbyder coaching, terapi, filosofiske eller protreptiske samtaler, og du ønsker mere viden om, hvordan du kan arbejde med protreptik i en mere praksisnær retning.

Omslagsgrafiker: Mons René Andersen

Fakta

Forfatter(e)Ole Fogh Kirkeby Pia Søltoft Maibritt Isberg Andersen Pia Orloff Houmark Guli Werther Bastian Overgaard Gitte Lønstrup Dal Santo Michael Højlund Larsen Karen Humle Karin Jønson
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793607408
ISBN-108793607407
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal256
DimensionerBredde: 15.8Cm - Højde: 22Cm
TagsProtreptik, Selvindsigt, Samtale, Samtaleteknik, Dialog, Erkendelse, Bevidsthed, Bevidsthedsfilosofi, Selvet, Jeget, Erfaringer Med Protreptik, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse