Om Dannelse I Skole Og Læreruddannelse - Elsebeth Jensen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
259,95 kr
Forlagets pris 299,95 kr
Du sparer 40,00 kr (13%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.961 Anmeldelser

Beskrivelse

En tværfaglig studiebog.

Lærerstuderende skal arbejde med deres egen viden, kunnen og dannelse gennem hele deres studie.

Lærerstuderende skal arbejde med sig selv – med deres egen lærerfaglige identitet, med deres fagpersonlige dannelse. Det handler ikke blot om viden, men også om værdier og kunnen i praksis. Dannelse er ikke et selvstændigt fag i læreruddannelsen, men derimod et fænomen, der går på tværs af fag og alle dimensioner af lærerrollen.
Om dannelse fastholder flerstemmigheden i dannelsesbegrebet i forhold til lærerprofessionen. Gennem 12 kapitler præsenterer forfatterne med hver deres teoretiske afsæt og gennem nogle af tidens mest centrale dannelsestænkere en række uomgængelige forestillinger om, hvordan lærere og skolen i praksis kan bidrage til elevers dannelse. Tilsammen udgør kapitlerne således et tværfagligt bagtæppe for undervisning og læring i såvel skole som læreruddannelse i det 21. århundrede.

Bogen henvender sig til lærerstuderende, lærere og skolepædagoger under efteruddannelse samt alle, der i øvrigt interesserer sig for dannelse og uddannelse.

Elsebeth Jensen er cand. pæd. og ph. d. Hun har i mange år undervist på læreruddannelsen i Aarhus i almen didaktik og pædagogik samt på efter- og videreuddannelseskurser i bl. a. praktik og skole-hjem-samarbejde. Hun har siden 2007 været leder i læreruddannelsen og siden 2011 uddannelsesdekan for Læreruddannelsen og HF ved VIA University College. Hun var en del af den ministerielt nedsatte udviklingsgruppe, som i 2021 fremsatte et forslag til en revision af læreruddannelsen.

Ole Løw er uddannet lærer og autoriseret psykolog med specialistuddannelse i pædagogisk psykologi og med klinisk efteruddannelse. Han har i mere end 20 år undervist i især psykologi og linjefaget specialpædagogik på læreruddannelsen i Aarhus samt på de pædagogiske diplomuddannelser i psykologi og i vejledning samt på kandidatuddannelsen i psykologi.
Han er i dag selvstændig forsker og forfatter.

Bogens øvrige bidragydere:
Jesper Aagaard
Pia Rose Böwadt
Svend Brinkmann
Stefan Ting Graf
Gitte Sommer Harrits
Lars Emmerik Damgaard Knudsen
Tone Kvernbekk
Jonas Andreasen Lysgaard
Jeppe Læssøe
Anne Marie Pahuus
Lise Sattrup
Jan Tønnesvang
Merete Wiberg

"Bogen vil kunne bruges som grundbog i det nye fag på læreruddannelsen med det lange navn ’Livsoplysning: kristendomskundskab, idéhistorie, medborgerskab og autoritet’, fordi den kommer rundt om en række af fagets centrale problemstillinger." - Folkeskolen. dk

Yderligere information

SerieSvend Brinkmann
Forfatter(e)Elsebeth Jensen Ole Løw
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788750064824
SprogDansk
ISBN-108750064827
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.961 anmeldelser

At gøre handel på nettet til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har altid været en af vores topprioriteter.

Sikkerhed kommer altid først

E-handel skal være sikkert for vores brugere. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores betalingsløsning. Derfor er handel og betaling hos Gucca.dk altid helt sikkert.

Gucca giver dig selvfølgelig altid 100 dages returret

Lige meget hvilke produkter du køber hos Gucca, har du altid 100 dages fuld returret. Kort sagt vil det sige, at måtte du fortryde dit køb, kan du returnere varen til os, og herefter bliver dine penge refunderet. Før du returnerer varen til os, er det en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Sikker levering med lynets hast

Det er vigtigt, at du som kunde hos Gucca modtager dit produkt både hurtigt og sikkert. Vi tilstræber, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Lagerstatus fremgår altid tydeligt i shoppen ud for hver vare. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Online betalingsmuligheder

Der er adskillige muligheder for betaling, når du handler hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil foretage betaling. Du kan altid vælge netop den betalingsform, der passer dig bedst. Uanset hvilken metode du gør brug af, kan du sikkert og trygt handle hos os. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Anvender du kreditkort, giver det dig den fordel, at vi først hæver penge fra din bankkonto, den dag varen sendes afsted til dig.

Hos os får du altid personlig hjælp

Opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, så tag endelig fat i os. Du kan sende e-mail eller ringe til os alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi bestræber os altid på, ikke bare at yde dig den assistance du efterspørger, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at følge forsendelsen

Handler du hos os, har du mulighed for at følge forsendelsen hele vejen, fra den sendes fra vores lager, og til du modtager den. Når du har gennemført dit køb, kan du besøge din egen personlige ordreside. På ordresiden har du mulighed for at se, hvornår din pakke er blevet afsendt. Når vi sender dit produkt, vil du samtidig få en mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet