Corporate Networking - Christian Stadil - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
339,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.769 Anmeldelser

Beskrivelse

Strategisk ledelse af virksomhedens netværk.

Netværk er problemet, ikke løsningen
I disse måneder er mange virksomheder pga. krisen tvunget til at stoppe op og genoverveje en række strategier. Og nu går det op for mange ledere, at deres problem ikke er manglen på relationer og netværk. Tværtimod er mange af deres relationer og netværk en del af problemet! Gamle forpligtelser, vanetænkning og fastgroede mønstre kommer tydeligt frem, og mange virksomheder er ved at være modne til en gennemgående sanering af alle deres netværk.
Det er de færreste virksomheder, som knytter deres netværks- og relationsressourcer til virk-somhedens strategi! Og det er dumt! Det er Christian Stadil og Christian Waldstrøms påstand i denne bog.
Otte former for netværksdannelse
Bogen hjælper enhver virksomhed til at få indsigt i de otte forskellige former for netværksdannelse, som er en del af enhver virksomhed. Stadil og Waldstrøm gennemgår systematisk og overbliksgivende, hvad en virksomheds uoverskuelige netværk egentlig består af. Og hjælper ledere til at se deres egen ledelsesrolle i lyset af corporate networking.
De otte typer af netværk er netop vigtige at kunne identificere, hvis man skal kunne arbejde strategisk med dem i forretningudviklingen. Som oftest har en leder kun blik for den form for netværksdannelse, som han/hun selv er god til. Forfatterne kommer med konkrete karakteristikker af, hvilke ledertyper, der typisk udvikler på hvilken netværksform – og forslag til, hvilke ledertyper der skal i spil for at komme hele vejen rundt. Desuden kan man fiinde konkrete forslag til, hvordan man skal arbejde strategisk med netværksudvikling i virksomheden.
Stadil og Waldstrøm kommer desuden med mangfoldige eksempler på, hvordan bevidst strategiudvikling af netværksdannelse har fundet sted i andre virksomheder. Og som Alfred Josefsen fra Irma skriver i forordet: ”Der har helt afgjort manglet en struktureret tilgang til, hvordan en bevidst anvendelse af netværk kan have positiv effekt på virksomhedens mål. Dermed trækker denne bog værdien af netværk op på strategisk niveau”.

Udtalelser om bogen
“Når to af landets fremmeste netværkseksperter går sammen om at skrive en bog om corporate networking, så skal man spidse ører, og så er der grund til at standse op og læse. Strategisk ledelse af virksomhedens netværk – er bogens undertitel, og det er det, den på fremragende og kompetent måde beskriver og handler om. Og der er virkelig noget at hente i denne meget klare og gennemarbejdede tekst. Skal virksomheder i fremtiden have en corporate networking officer, spørger de to forfattere til sidst i bogen. Spørgsmålet er relevant, og det understreger netværkets og netværkstænkningens store betydning for den strategiske ledelse af fremtidens virksomhed.”
-Steen Hildebrandt, ph. d., professor, Handelshøjskolen, Aarhus Universitet

“Jeg er knapt så kæk, som jeg var før. Jeg vidste i virkeligheden ikke noget om netværk. Efter at have læst denne bog ved jeg lidt mere, og jeg ved også, at emnet er virkelig stort, virkelig interessant og virkelig vigtigt.”
- Alfred Josefsen, adm. direktør, Irma

Noget af det tydelige ved alt, hvad der er sket i verden i 2009, er, at verden er lille, at verden er skrøbelig, og at alt hænger sammen, hvorfor det bliver mere og mere tydeligt, at en stor udfordring på alle niveauer er at tænke og arbejde i netværk. Lektor Christian Waldstrøm fra Handelshøjskolen, Aarhus Universitet har sammen med Christian Stadil skrevet en bog med titlen "Corporate networking". Den er efter min vurdering én af de bedtste ledelsesbøger i 2009. Det er den både på grund af emnete og på grund af dens indhold, struktur og tilgang."
- Steen Hildebrandt, 8/1-10 i Dagbladet Børsen
Læs anmeldelsen fra Politiken.
Læs anmeldelsen fra Lederweb. dk
Jyllands-Posten gav bogen fem stjerner for Praktisk værdi og fire stjerner for Underholdningsværdi. Henrik Ørholst skrev bl. a.:
"De ved, hvad de skriver om. Der

Yderligere information

SerieChristian StadilStrategisk Ledelse
Forfatter(e)Christian Stadil Christian Waldstrøm
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702148855
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.769 anmeldelser

Gucca.dk har den klare holdning, at handel på Internettet er nødt til at være hurtigt, sikkert og billigt for brugerne.

Vi prioriterer sikkerheden højt

Hos Gucca.dk vægter vi sikkerheden meget højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved nethandel. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den bedste garanti for, at sikkerheden bag din betaling på Internettet er i top. Så online køb og betaling hos os er altid forbundet med fuld sikkerhed.

Har du fortrudt dit køb, har du altid mulighed for at returnere indenfor 100 dage

Der er ingen indskrænkninger i returretten. Vi giver 100 dages fuld returret på alle typer varer. Det medfører ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker din vare, kan du sende din vare retur til os uden videre, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Før du returnerer dit produkt, så har du altid mulighed for at kontakte os, såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål.

Sikker levering med lynets hast

Det er meget vigtigt, at du som vores kunde får tilsendt dit produkt både sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare har mulighed for at følge den aktuelle lagerstatus. Har du spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Muligheder for betaling online

I vores shop har du mulighed for at vælge blandt mange forskellige typer betalingsmetoder. Du benytter bare den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvad du vælger, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du handler hos Gucca. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Husk på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din konto.

Vi tilbyder naturligvis altid professionel hjælp, når du ønsker det

Opstår der problemer, eller har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, beder vi dig tage fat i os omgående. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage imellem kl. 10-15, og vi er altid klar til at give dig kompetent hjælp med godt humør og smil på læben.

Følg din forsendelse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at spore ordren hele vejen til den er ankommer. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at besøge din personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår dit produkt afsendes. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet