Strategi - Det Strategiske Lederskab - Erik Staunstrup - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
479,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.010 Anmeldelser

Beskrivelse

Der skrives mange bøger om strategi. Ofte med hver deres indfaldsvinkel. I denne bog sætter vi fokus på strategiarbejde i både private og offentlige virksomheder. Bogen indeholder en række gennemgående temaer, der viser forskellige tilgange til det strategiske arbejde. Det er vores håb, at de kan hjælpe med at give overblik og gøre modeller og metoder mere tilgængelige for ledere på alle niveauer.

Bogens temaer fokuserer på:
Forskellen på strategier i det private og det offentlige
Den traditionelle og den emergerende strategiproces
Komplekse processer

Bogen gennemgår strategiske teorier og modeller, strategisk analyse, udvikling, implementering og evaluering. Tilsvarende gennemgår bogen udvikling i det strategiske lederskab med fokus på mellemlederens rolle i det strategiske arbejde samt omsætning af strategien i praksis herunder de tilhørende forandringsprocesser.

Det er bogens mål, at den studerende opnår kompetencer til at kunne deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde med det formål at realisere organisationens strategi set ud fra eget organisatorisk niveau.

Foruden indholdet i selve lærebogen er der udarbejdet understøttende materiale, som findes på bogens webside på www. trojka. dk

Af understøttende materiale findes PowerPoint figurer til fri download samt en række hjælpeskemaer til brug ved udarbejdelse af den strategiske analyse.

Lærebogens kernestof behandles i overensstemmelse med studieordninger på KVU- og AU-uddannelser. Bogen er velegnet til markedsføringsøkonom, handelsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom, akademiøkonom/merkonom, diplomuddannelse i ledelse, HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor fagområdet strategi og strategisk ledelse indgår i uddannelsesforløbet.

Maj 2022Niels Vestergaard OlsenErik StaunstrupLone Hermann

Yderligere information

SerieBøger Om LedelseStrategisk Ledelse
Forfatter(e)Erik Staunstrup Niels Vestergaard Olsen Lone Hermann
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771541625
SprogDansk
ISBN-108771541625
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.010 anmeldelser

Gucca har det klare princip, at handel på nettet er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for dig.

Vi prioriterer sikkerheden højest

Sikkerheden i e-handel anser vi som essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca.dk. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den bedste garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Derfor er handel og betaling hos Gucca.dk 100% sikkert.

Du har naturligvis altid 100 dages returret på dit køb

Vi giver altid 100 dages fuld returret, og det er uanset hvilket produkt, du har købt hos Gucca. Kort sagt vil det sige, at fortryder du købet, kan du uden dårlig samvittighed returnere din vare til os, herefter vil du få dine penge tilbage. Før du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Sikker levering med lynets hast

At du som kunde hos Gucca får leveret dit produkt både sikkert og hurtigt, betyder rigtig meget for os. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du ud for hver enkelt vare altid kan se den aktuelle lagerstatus. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe, såfremt du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus.

Muligheder for betaling

I vores webshop har du mulighed for at foretage betaling på mange forskellige måder. Du benytter bare den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du gør brug af - kan du altid være tryg og sikker. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål finder du en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at når du anvender kreditkort, trækker vi først pengene den dag vi sender dit produkt.

Vores kundeservice giver dig altid personlig hjælp

Støder du på problemer, eller har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, så tag kontakt til os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails alle hverdage imellem klokken 10-15, og vi er parat på e-mail eller ved telefonen til at give dig profressionel assistance i godt humør og med et smil på læben.

Track din ordre hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at følge forsendelsen hele vejen til den er dig i hænde. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at besøge din ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår vi sender dit produkt. Når vi sender din pakke, vil du samtidig modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet