Matematik - Idé Og Indsigt 5 - Mogens Nørgaard Olesen - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
569,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.103 Anmeldelser

Beskrivelse

Differensligninger og differentialligninger – variationsregning og kontrolteori.

MATEMATIK – IDE OG INDSIGT 5 omhandler differensligninger, Fibonaccifølger, det gyldne snit, differentialligninger og differentialligningssystemer, herunder eksistens- og entydighedssætningen, stabilitetsteori, variationsregning generelt, variationsregning med bibetingelser, en videnskabsteoretisk indledning til kybernetik og optimal kontrolteori.

Den er beregnet til videregående undervisning i matematik på universiteter og højere læreanstalter inden for fx økonomi, fysik og ingeniørvidenskab.

Der lægges i teksten vægt på, at matematik både er et kulturelt fag og et dannelsesfag, som har afgørende betydning for samfundets udvikling og for andre vigtige fag, som fx økonomi, fysik, teknik, biologi og statistik. Desuden lægges der vægt på den historiske udvikling, beviser og en klar faglig sammenhæng.

Bogens logiske formuleringer gør det muligt at udnytte den metode og stringens, som kendetegner matematik og matematisk tankegang. I teksten er der en klar, faglig progression, hvor der veksles mellem sætninger og mange forskelligartede eksempler. Dette betyder, at læseren får et godt indblik i teoriens styrke og begrænsninger.

Yderligere information

SerieMatematikMatematik Ide Og Indsigt
Forfatter(e)Mogens Nørgaard Olesen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741263038
SprogDansk
ISBN-108741263038
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.103 anmeldelser

Gucca har altid haft fokus på, at handel på nettet skal være så sikkert, billigt og hurtigt for kunderne som overhovedet muligt.

Det vigtigste er sikkerheden

Når man handler på nettet er sikkerheden utrolig vigtig, og det er selvfølgelig noget, Gucca vægter højt. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du køber hos Gucca.dk, for vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er handel og betaling online 100% sikkert hos Gucca.

Har du fortrudt dit køb, har du altid mulighed for at returnere indenfor 100 dage

Uagtet hvad du køber via Gucca.dk, får du altid 100 dages returret. Det betyder kort sagt, at hvis du fortryder købet, eller af anden grund alligevel ikke ønsker varen, så kan du sende den uønskede vare tilbage til os, og så refunderer vi pengene til dig. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du måtte have spørgsmål, inden du returnerer en vare.

Sikker levering med lynets hast

For Gucca er det vigtigt, at du modtager din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, så vil du typisk få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. På vores webshop fremgår lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Er du fortsat i tvivl om leveringstid eller et produkts lagerstatus, så kontakt os.

Vælg din online betaling

Det er muligt at vælge blandt flere typer betalinger, når du køber hos Gucca. Du bør naturligvis gå efter den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilken betalingsmetode, du vælger - kan du altid være sikker og tryg. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender varen, at vi hæver pengene fra din konto.

Hos Gucca får du altid personlig hjælp

Skulle det ske, at du har spørgsmål undervejs, beder vi dig tage fat i os med det samme. Du kan sende e-mail eller ringe til os mellem 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Følg ordren hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at følge ordren hele vejen til den er dig i hænde. Når du gennemfører købet, kan du efterfølgende få adgang til din egen personlige ordreside. Du kan følge med i, hvornår vi afsender dine varer, på ordresiden. Når vi afsender dit produkt, vil du i samme øjeblik få en mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet