Sports- Og Idrætsskader - Behnam Liaghat - Bog

Indbinding: Hardbackinfo
559,95 kr
Forlagets pris 599,95 kr
Du sparer 40,00 kr (7%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.993 Anmeldelser

Beskrivelse

Sports- og idrætsskader giver et bud på den bedste praksis i undersøgelse, behandling og genoptræning af de almindelige og hyppigste sportsskader i en nordisk kontekst. Det er bogens hensigt at bidrage med en enkel og professionel tilgang til arbejdet med sports- og idrætsskader – med et ensidigt praktisk fokus.

Der er de seneste år sket en rivende udvikling inden for den sportsmedicinske verden, hvor massiv international forskning og formidling har sat sit præg på undersøgelse og diagnosticering af skader samt bidraget til et paradigmeskift i, hvordan skader behandles og genoptrænes. Denne positive udvikling bygger på et større fokus på optimal belastning som vejen mod forebyggelse af skader og tilbagevenden til sport.

Sports- og idrætsskader er bygget op omkring tre dele.
Del 1 består af en teoretisk gennemgang af anatomi, biomekanik, vævstyper, skadesreaktion og opheling i et biopsykosocialt perspektiv. Bogen præsenterer den teoretiske viden på et niveau, der kan videreformidles direkte til sportsudøveren, trænerstaben og andre aktører omkring sportsudøveren. Derfor er der undladt for mange detaljer og tung teori, som i stedet kan findes i grundbøger indenfor de berørte emner.

Del 2 består af anvendt teori i forhold til undersøgelse og behandling, herunder genoptræning af sports- og idrætsskader. Der vil ligeledes være et afsnit omkring akut skadeshåndtering, der skal give læseren et overblik over ansvar og handlemuligheder under dækning af sportsbegivenheder.

Del 3 er en praktisk overgang til undersøgelse og håndtering af de mest almindelige skader og behandling af disse. Behandlingen vil være særligt fokuseret på træning, da evidensen her er mest overbevisende. Opbygning af regionskapitlerne vil tage udgangspunkt i de mest hyppige skader, de vigtigste fokuspunkter i undersøgelsen og inddrage behandlingsstrategier som inspiration.

Bogens målgrupper er de studerende og nyuddannede inden for bl. a. fysioterapi, kiropraktik, idræt og sundhed samt medicin og personlig træning med interesse for sports- og idrætsskader. Bogen er ligeledes tænkt som en faglig opdatering og opslagsværk for erfarne klinikere.

Yderligere information

SerieIdræt
Forfatter(e)Behnam Liaghat Nicolai Bruun-Simonsen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788712064879
SprogDansk
ISBN-108712064879
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.993 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre online handel billigt, sikkert og hurtigt for kunderne.

Vi har fokus på sikkerheden

Nethandel skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den største garanti for, at sikkerheden bag din betaling på Internettet er i top. Så online køb og betaling hos Gucca er forbundet med fuld sikkerhed.

Vi tilbyder altid 100 dages fuld returret hos Gucca.dk

Vi har altid 100 dages fuld returret, og det er lige meget hvilken vare, du har købt hos Gucca. Det betyder ganske enkelt, at hvis du har fortrudt købet, eller af anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du selvfølgelig sende varerne retur og få dine penge refunderet. Før du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Sikker og hurtig levering

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Er du alligevel i tvivl om enten leveringstiden eller et produkts lagerstatus, så kontakt os.

Sådan kan du betale

Når du handler hos os, kan vi tilbyde dig at vælge mellem adskillige typer betalinger. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er naturligvis den du skal benytte. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, uanset hvilke af vores betalingsformer du foretrækker at gøre brug af. Se alle vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Anvender du betalingskort, så har du den fordel, at pengene først bliver trukket fra din konto, den dag dit produkt afsendes til dig.

Altid god service og professionel hjælp

Opstår der problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os. På hverdage mellem 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi er parat ved telefonen eller på e-mailen til at yde dig kompetent assistance i godt humør og med et smil på læben.

Sådan sporer du forsendelsen

Når du køber hos os, har du altid mulighed for at tracke din forsendelse. Når du har gennemført købet, kan du tilgå din egen personlige ordreside. På din ordreside er det muligt at følge med i, hvornår vi sender dine varer. Du får leveringsinformation via mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet