Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Ortopædkirurgi I Klinisk Praksis - Christian Dippmann - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
559,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.413 anmeldelser

Beskrivelse

”Hvilke sener består rotator cuff´en af" Skal en platfod behandles" Er denne skade så alvorlig at patienten hellere skal ses af en mere erfaren kollega'” Alle som har eller skal stifte bekendtskab med det ortopædkirurgiske speciale vil blive mødt af disse eller lignende spørgsmål. Om man er nyuddannet læge, i begyndelsen af sin speciallægeuddannelse, medicinstuderende eller sygeplejerske på en ortopædkirurgisk afdeling, eller hvis man sidder i almen praksis, vil man ofte blive mødt med nye problemstillinger, som kræver et mere eller mindre hurtigt svar.

Ortopædkirurgi i klinisk praksis er første udgave af en ny lærebog om det ortopædkirurgiske speciale. Bogens formål har været at give et overblik over de mest relevante kliniske problemstillinger og diagnoser, og samtidig formidle denne viden kompakt og let læselig.

På lidt mere end 500 sider giver de to forfattere en struktureret gennemgang af akutte og kroniske tilstande og af, hvordan disse tilstande diagnosticeres, udredes og behandles. Opbygningen af bogen er tænkt lidt anderledes end tidligere danske basisbøger i ortopædkirurgi, hvor teksten har båret mere præg af sammenhængende prosaafsnit.

En masse kliniske billeder, tegninger, tabeller og faktabokse gør de kliniske tilstande mere håndgribelige og gør det desuden muligt at bruge denne lærebog som opslagsbog i den travle kliniske hverdag.

I bogen gennemgås alle relevante kliniske tilstande (del I) med særlig fokus på de akut behandlingskrævende tilstande (del II). Desuden belyses de systemiske tilstande som tumorer, osteoporose, blødninger, koagulopatier og gigt (del III), som ikke direkte ligger indenfor det ortopædkirurgiske speciale, men som ofte har stor betydning for patientens udredning og behandling. Afslutningsvis vender vi blikket mod de praktiske færdigheder som suturteknik, bandageringsteknik, den ortopædkirurgiske patient og smertebehandling (Del IV), som gør bogen til en nyttig ledsager i den kliniske hverdag.

Bogen giver desuden adgang til en online version, som vil gøre det muligt at nærlæse enkelte kapitler, når man støder på problemet og ikke har bogen med sig.

Yderligere information

SerieKlinisk PraksisOrtopædkirurgi
Forfatter(e)Christian Dippmann Camilla Ryge
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788762814974
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.413 anmeldelser

Hos Gucca har vi fokus på at gøre online handel sikkert, billigt og hurtigt for brugerne.

Det vigtigste er sikkerhed

Sikkerhed er vigtig, når man handler online, og vi prioriterer naturligvis sikkerheden højt. Vores løsning for online betaling er godkendt af NETS, hvilket er den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er det at handle og betale hos Gucca.dk altid helt sikkert.

Vi yder selvfølgelig altid 100 dages returret

Uagtet hvilke produkter du køber via Gucca.dk, tilbyder vi altid 100 dages returret. Så hvis du fortryder købet, og ikke ønsker at beholde din vare, kan du uden dårlig samvittighed sende din vare retur til os, hvorefter du vil få dine penge refunderet. Det er altid en god ide at kontakte os, før du vælger at sende din vare tilbage til os.

Kort leveringstid

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi skruer derfor op for leveringshastigheden, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. I tvivl om lagerstatus og/eller leveringstiden? Så tøv ikke med at tage fat i os.

Online betalingsmuligheder

Der er adskillige muligheder for betaling, når du køber hos Gucca, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil foretage betaling. Der er frit valg blandt betalingsmetoder - du gør brug af den, der passer dig bedst. Uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du gør brug af, så kan du altid handle sikkert og trygt hos os. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Husk at vi først hæver pengene fra din bankkonto, den samme dag vi afsender produktet til dig - såfremt du gør brug af betalingskort.

Vores kundeservice giver dig altid professionel hjælp

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, beder vi dig tage kontakt til os med det samme. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Track forsendelse hele vejen til din adresse

Køber du hos os, har du mulighed for at spore din ordre hele vejen, fra den forlader vores lager, og til den er ankommer. Når du færdiggør købet, kan du efterfølgende tilgå din egen ordreside. På din ordreside er det muligt at se, hvornår vi afsender din pakke. Og i samme øjeblik vi sender dine varer, får du en mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet