Psykodynamisk Coaching - Ulla Charlotte Beck - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
289,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Fokus og dybde.

Psykodynamisk coaching er en hybrid, der kombinerer psykodynamisk teori med den praksis, der findes i psykoanalyse, parterapi, supervision, rolleanalyse, personlige udviklingsgrupper og coaching. Bogen viser gennem teori og praksis, hvad formålet med psykodynamisk coaching er, at den coachede gennem erkendelse og indsigt i egen historie, personlige mønstre, indre struktur, den aktuelle kontekst og dens dynamikker kan forbinde fortid, nutid og ønsker for fremtiden med realistiske mulige handlinger. Med psykodynamisk coaching kombineres bredde og dybde. Bredde, fordi det omhandler hele den coachedes liv – arbejdsliv og privatliv – inklusive relationer og vilkår, aktuelt og historisk. Dybde, fordi den psykodynamiske undersøgende arbejdsmetode både søger tilbage i tid og ”ned” eller ”ind” i den coachedes ubevidste. Fordi, der i det ubevidste gemmer sig ”det egentlige motiv” for et individs måde at være i livet på. De inderste følelser, erindringer, fantasier, overbevisninger, associationer og overføringsmønstre er de data, hvormed vi kan komme i kontakt med det ubevidste materiale. Det undersøgende arbejde består i at observere, tolke, danne hypoteser og teste disse. Bogens målgruppe er alle diplom-, master- og andre efteruddannelser, hvor psykologi og coaching indgår som fag eller dele af pensum. Bogen henvender sig også til praktikere, som gerne vil arbejde med den psykodynamiske coachings metode. Ulla Charlotte Beck, er cand. mag. i statskundskab og psykologi. Hun har efteruddannet sig indenfor organisationspsykologi, psykoanalytisk gruppeterapi, pædagogik samt administration og ledelse. Ulla Charlotte Beck er medlem af følgende faglige selskaber GAS, OPUS og ISPSO.

Omslagsgrafiker: Ida Balslev

Tegnet af: Tommy Pamperin

Yderligere information

SerieCoachingParterapiPsykoanalyse
Forfatter(e)Ulla Charlotte Beck
KategoriBøger
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741251448
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi fokus på at gøre e-handel hurtigt, sikkert og billigt for kunderne.

Vi har fokus på sikkerhed

Hos os vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved e-handel. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet, når du køber hos Gucca, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er handel og betaling hos os altid fuldstændig sikkert.

Du har altid 100 dages returret

Når vi skriver 100 dages fuld returret, så er det naturligvis på alle vores produkter. Kort sagt, hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du selvfølgelig bare returnere dine varer og få dine penge refunderet. Inden du sender returvaren tilbage, er det en fordel, at kontakte os først.

Altid sikker og hurtig levering

For os er det vigtigt, at du får leveret din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Husk, at du ud for hver enkelt vare altid kan se nuværende lagerstatus. Vi er klar ved telefonen og på e-mail, hvis du er i tvivl om leveringstiden og lagerstatus.

Vælg din online betaling

Handler du hos Gucca, kan vi tilbyde dig at vælge blandt adskillige former for betaling. Her bør du naturligvis gøre brug af den betalingsform, der passer dig bedst. Uanset hvilken metode du gør brug af, kan du sikkert og trygt handle hos os. Benyt efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder du kan benytte. Anvender du kreditkort, har du den fordel, at pengene først trækkes fra din konto, den dag varen sendes afsted til dig.

Vi tilbyder selvfølgelig professionel assistance, når du har behov for det

Opstår der spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. På hverdage mellem kl. 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi bestræber os altid på, ikke kun at give dig den assistance du efterspørger, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Følg forsendelse hele vejen til din adresse

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tracke ordren, fra det øjeblik vi sender ordren, til den er dig i hænde. Når du fuldender købet, kan du bagefter tilgå din egen ordreside. Du kan se, hvornår vi afsender din forsendelse, på ordresiden. Når forsendelsen er sendt fra vores lager og er på vej til dig, modtager du en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet