Systemisk Coaching - Asbjørn Molly - Bog

1 anmeldelseIndbinding: Hæftetinfo
419,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.761 Anmeldelser

Beskrivelse

En grundbog, 2. udgave.

Systemisk coaching er en grundbog for coaches og andre samtalepartnere, der ønsker at dygtiggøre sig i arbejdet med samtaler og coaching. Den giver læseren mulighed for at opbygge eller videreudvikle et teoretisk fundament for at arbejde med samtaler og coaching på et systemisk og anerkendende grundlag. Med den systemiske tilgang til coaching flyttes fokus fra individ til relationer og fra problem til muligheder – og nye perspektiver og muligheder skabes.

Bogen udkom første gang i 2009 og har siden etableret sig som en populær grund- og studiebog i coaching. Denne 2. udgave er gennemskrevet og opdateret med ny litteratur, og der er tilføjet nye kapitler om grafisk facilitering, coaching med modeller og parathed hos fokusperson og coach.

Bogen vil kunne inspirere alle, der på tværs af brancher arbejder professionelt med samtaler – blandt andet ledere, konsulenter, vejledere og sagsbehandlere.
Systemisk Coaching har fungeret både som lærebog og som fysisk anker for min ledelse. Det er en klog bog, som udfordrer og skubber ens forståelse af samtaler, både når man læser den første gang, og når man læser den femte gang.
– Jan Henriksen, konsulentchef, KL´s konsulentvirksomhed, KLK

Bogen giver en unik indsigt i den teori og praksis, som en systemisk coach trækker på. Samtidig får enhver leder værdifuld inspiration til de mange samtaler, hvor især spørgende, undersøgende, værdsættende, nysgerrige og rammesættende dialoger er i spil.
– Camilla Wang, rektor, professionshøjskolen ABSALON

Om redaktørerne:
Hanne V. Moltke er partner og organisationskonsulent i konsulentvirksomheden New Stories, underviser og proceskonsulent. Uddannet cand. mag. og certificeret coach.
Asbjørn Molly er ledelses- og organisationskonsulent i konsulentvirksomheden New Stories, ekstern lektor ved AAU, underviser og proceskonsulent. Uddannet cand. mag. og certificeret coach.

Om medforfatterne:• Per Møller Janniche. Chefkonsulent i KLK samt vært i Væksthus for Ledelse. Uddannet cand. pæd. i biologi. Medforfatter til kapitel 3 og 14.
Lars Munch Svendsen. Afdelingschef i Finanssektorens Uddannelsescenter. Uddannet cand. mag. og MBA. Medforfatter til kapitel 3 og kapitlet 'Systemiske grundbegreber'.
Kim Martin Nielsen. Ledende partner i konsulentvirksomheden LEAD - enter next level. Uddannet cand. mag. i pædagogik og master i management development. Medforfatter til kapitel 12.
Jesper Jørvad. Erhvervspsykologi hos virksomheden Ennova. Uddannet cand. psych. Coach og specialist i ledelse- og talentudvikling. Medforfatter til kapitel 1.
Morten Ziethen. Lektor i anvendt filosofi på Aalborg Universitet. Uddannet ph. d. og cand. mag. i filosofi samt cand. pæd. i generel pædagogik. Medforfatter til kapitel 2.

Omslagsgrafiker: Imperiet/Nete Banke

Illustreret af: Tove Krebs Lange

Yderligere information

SerieCoachingErhvervspsykologiserien
Forfatter(e)Asbjørn Molly Hanne V. Moltke
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771586954
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.761 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre e-handel billigt, sikkert og hurtigt for brugerne.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

E-handel skal være helt sikker for brugerne. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden. For at give dig tryghed når du køber hos Gucca.dk, anvender vi selvfølgelig kun en NETS godkendt betalingsløsning. Derfor er handel og betaling online altid fuldstændig sikkert hos Gucca.dk.

Hos os har du altid 100 dages returret

Når vi siger 100 dages fuld returret, så mener vi det selvfølgelig på alle vores produkter. Så hvis du har fortrudt dit køb, og ikke ønsker at beholde din vare, kan du uden videre returnere din vare til os, hvorefter dine penge bliver refunderet. Før du sender din returvare tilbage, er det en en god ide, at kontakte os først.

Kort leveringstid

Vi ved, at du er utålmodighed efter at få dit produkt, og vi har derfor skruet op for leveringshastigheden, så produktet kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Vi tilstræber, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Har du spørgsmål til leveringstid eller lagerstatus, er du velkommen til at kontakte os.

Online betalingsmuligheder

Du har i vores webshop mulighed for at foretage betaling på mange forskellige måder. Du skal naturligvis vælge den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsform du vælger. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Husk at pengene først hæves fra din bankkonto, når vi sender din vare.

Du har altid mulighed for professionel assistance hos vores kundeservice

Opstår der problemer i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, så tag fat i os. På hverdage mellem 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er parat ved telefonen eller på e-mail til at give dig kompetent assistance med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at spore ordren

Vi giver dig naturligvis muligheden for at følge ordren hele vejen til den er ankommer. Du kan tilgå din egen ordreside, så snart købet er færdiggjort. Her kan du se, hvornår din vare sendes afsted. Og i det øjeblik vi afsender dine varer, vil du få en mail fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Systemisk Coaching Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Bedøm produktet
Kim Hansen
Rigtig god og lærerigt.
Bogen ankom lynhurtig.