Den Inkluderende Leder - Poornima Luthra - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
419,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.993 Anmeldelser

Beskrivelse

5 trin til at lede gennem bias.

De fleste organisationer arbejder i dag strategisk for at skabe mangfoldige og inkluderende arbejdspladser. Det er imidlertid udfordrende at omsætte ambitionerne til praksis, og en af de helt store stopklodser er bias. Vi er alle biased og kan derfor ikke undgå bias. Men vi kan gøre et oprigtigt forsøg på at mindske bias’ diskriminerende effekt og skabe arbejdspladser, hvor alle trives og føler sig inkluderede. Den inkluderende leder giver dig viden om, hvad der skaber bias, samt alle de praktiske værktøjer, der skal til for at lede gennem bias.

Gennem fem trin bliver du en inkluderende leder ved:

  • at lede med overbevisning, der er helhjertet opbakning til diversitet og inklusion som værdidrevet formål
  • at lede med klarsyn, som bunder i en dyb forståelse for bias og skaber evne til refleksion over egne bias
  • at lede med ansvarlighed, der handler om at blokere bias i systemer, strukturer, processer og politikker
  • at lede gennem allyship, som vil sige at blokere bias i sociale interaktioner
  • at lede med styrke, vise sårbarhed og udvikle dig gennem diversitet

Bogen handler ikke om at ”fikse minoriteten”, men om at adressere ulige strukturer, kulturer og praksisser. Ved at lede gennem bias kan vi skabe mere inkluderende arbejdspladser, hvor diversitet bliver til alles fordel.

Yderligere information

SerieBøger Om LedelseInklusion
Forfatter(e)Poornima Luthra Sara Louise Muhr
KategoriBøger
Genre(r)Diverse
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757458831
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.993 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at Internethandel er nødt til at være hurtigt, billigt og sikkert for brugerne.

Gucca har fokus på sikkerheden

Vi prioriterer sikkerheden meget højt, da det er noget af det aller vigtigste at sørge for er i orden, når vi taler om e-handel. NETS har godkendt vores betalingsløsning, og det fungerer som den overvejende garanti for betalingssikkerheden. Derfor er det at købe og betale hos os altid helt sikkert.

Du har selvfølgelig 100 dages returret på dit køb

De 100 dages returret gælder selvfølgelig alle produkter hos Gucca.dk. Med andre ord er det ensbetydende med, at hvis du af forskellige grunde ikke måtte ønske at beholde varen, så sender du blot varen, og du vil få dine penge refunderet. Du kan med fordel kontakte os, inden du sender dit produkt tilbage.

Altid hurtig og sikker levering

At du som kunde modtager din vare både hurtigt og sikkert, er af stor betydning for os. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Den nøjagtige lagerstatus er tydelig ud for hver enkelt vare. Hvis du er i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Hvordan vil du gerne betale?

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du køber hos Gucca, og du vælger selv, hvordan du vil betale. Du skal naturligvis benytte den mulighed, der passer lige til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmulighed du vælger. Du får alle betalingsmuligheder her. Bemærk at vi først trækker pengene fra din konto, den dag vi afsender produktet til dig - såfremt du anvender kreditkort.

Vores kundeservice yder altid professionel assistance

Opstår der tvivl eller spørgsmål til vores shop, sidder vi ved telefonen eller på e-mail klar til at hjælpe dig. Du kan ringe eller sende e-mail til os imellem 10-15 alle hverdage, og vi tilstræber altid, ikke kun at give dig den hjælp du efterspørger, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Følg din forsendelse hele vejen

Hvis du handler hos os, har du mulighed for at spore forsendelsen. Når dit køb er fuldendt, kan du bagefter få adgang til din egen personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender din pakke. Vi sender en e-mail til dig, lige så snart vi har afsendt din pakke.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet