Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Med Specialpædagogisk Blik - Anne Andersen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
249,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.456 anmeldelser

Beskrivelse

At observere og forstå børn med særlige udfordringer.

Dagtilbuddet er ofte barnets første møde med et socialt fællesskab udenfor hjemmets trygge rammer, og det sted, hvor barnet for første gang bliver mødt af krav og forventninger udenfor familien.

Specialpædagog og konsulent Anne Andersen giver i Med specialpædagogisk blik kvalificerede bud på, hvordan pædagoger kan bidrage til at nuancere opfattelsen af børn i udsatte positioner. Bogen indeholder blandt andet gode råd til en pædagogisk praksis i den tidlige indsats, der tager højde for både pædagogers, forældres og børns behov og perspektiver.

Gennem cases fra virkelighedens dagtilbud belyser bogen spørgsmålet om børnenes muligheder og betingelser for deltagelse. Børnenes forudsætninger i hverdagen bliver analyseret sammen med pædagogernes udtalelser og handlinger for at undersøge, hvordan barnet bedst kan understøttes. Tilgangen underbygges af Anne Andersens omfattende erfaring fra mange års specialpædagogisk arbejde og af et afsæt i pædagogisk litteratur.

Bogen henvender sig til pædagoger, studerende og alle med interesse i den vigtige debat om inklusion i dagtilbud.

Anne Andersen er uddannet pædagog med en mastergrad i specialpædagogik. Hun har igennem mange år beskæftiget sig med det specialpædagogiske område med særligt fokus på børn og unge i udsatte positioner. Anne Andersens faglige virke spænder over et arbejdsliv som special­pædagog på en somatisk børneafdeling, familiebehandler på et døgntilbud for unge sår­bare familier, special­pædagog i dag- og døgn­tilbud samt en årrække som specialpædagogisk konsulent og VISO-specialist.

Omslagsgrafiker: Signe Kisbye Mikkelsen

Yderligere information

SerieAdhdAutismeCerebral PareseInklusionSpecialpædagogik
Forfatter(e)Anne Andersen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788772167404
ISBN-108772167408
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.456 anmeldelser

At gøre e-handel til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har siden starten været vores topprioritet.

Sikkerhed frem for alt

Når man handler online er sikkerhed meget vigtig, og det er naturligvis noget, Gucca vægter højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i orden. Så når du handler og foretager betaling online hos Gucca.dk, er det sikkert.

Vi tilbyder 100 dages returret hos Gucca.dk

Vi yder altid 100 dages returret, og det uanset hvilke varer du måtte have købt hos os. Det betyder ganske enkelt, at hvis du fortryder købet, eller af andre årsager alligevel ikke ønsker din vare, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, før du sender en vare tilbage.

Sikker levering med lynets hast

For os er det essentielt, at du får leveret dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Vi tilstræber, at du får varen leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du altid kan få den præcise lagerstatus på det individuelle produkt. Er du i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Muligheder for betaling online

Der er mange betalingsmuligheder, når du køber hos Gucca, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil betale. Der er frit valg blandt vores betalingsformer - du benytter den, der passer bedst til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmulighed du gør brug af. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Først når dit produkt er sendt, bliver beløbet hævet fra din konto.

Hos os får du altid professionel hjælp

Opstår der problemer, eller har du spørgsmål når du besøger Gucca.dk, så tag fat i os. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage mellem klokken 10-15, og vi er parat til at yde dig den assistance, du har behov for, med godt humør og et smil på læben.

Sådan følger du din forsendelse

Hvis du handler hos Gucca.dk, har du altid mulighed for at følge din ordre. Du kan tilgå din egen ordreside, så snart købet er gennemført. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi afsender dit produkt. Og i det øjeblik vi afsender dine produkter, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet