Kreativitet I Ergoterapi - Gunner Gamborg - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
289,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.745 Anmeldelser

Beskrivelse

Om formsans og innovation i rehabilitering.

Kreativitet i ergoterapi beskriver og analyserer kreativitetens mange udtryk ud fra flere forskellige perspektiver: dels som en etableret dimension af ergoterapeutiske arbejdsmetoder og faglige erfaringer, og dels som et aktuelt og efterspurgt grundlag for ergoterapeutens bidrag til ny vækst og innovation i fremtidens social- og sundhedsvæsen.

Bogens opbygning
Bogen indeholder mange praktiske eksempler på, hvordan kreativitet viser sig i ergoterapeutens arbejde med mennesker, men også med de systemer, omgivelser og organisationer, som mennesker arbejder og lever i. Bogen beskriver også, hvordan ergoterapeuter arbejder og tænker kreativt, samt med hvilke begrundelser og målsætninger de kombinerer kreative strategier og faglige procedurer.

Målgruppe

Kreativitet i ergoterapi henvender sig til studerende og undervisere på ergoterapeutuddannelsen og til ergoterapeuter med interesse i at fordybe sig i begreber og metoder inden for innovation og kreativitet.

Fagredaktør: Gunner Gamborg;Jacob Østergaard Madsen;Bodil Winther Hansen

Yderligere information

SerieErgoterapiRehabilitering
Forfatter(e)Gunner Gamborg Bodil Winther Hansen Hanne Skov Anne-Le Morville Jonna Vithner Winnie Snedker Jørgensen Jacob Østergaard Madsen
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788762810624
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.745 anmeldelser

Internethandel er nødt til at være billigt, sikkert og hurtigt for brugerne. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Sikkerhed er i fokus

Ved e-handel er det uhyre vigtigt, at sikkerheden er i top, og derfor er det et område, vi har stor fokus på. Vores betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket fungerer som den primære garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Derfor er det også altid helt sikkert at handle og foretage betaling hos Gucca.dk.

Vi tilbyder altid 100 dages returret hos os

Når vi siger 100 dages returret, så mener vi det selvfølgelig på alle typer produkter. Det betyder ganske enkelt, at hvis du fortryder dit køb, eller af andre årsager alligevel ikke måtte ønske varen, kan du uden videre sende din vare retur til os, hvorefter du vil få dine penge tilbage. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, hvis du først tager kontakt til os.

Kort leveringstid

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du får dit produkt tilsendt hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for hver enkelt vare, inden du bestiller din vare. Tag fat i os hvis du alligevel skulle være i tvivl om leveringstid eller lagerstatus for en vare.

Muligheder for online betaling

I vores shop har du mulighed for at foretage betaling på adskillige måder. Du vælger bare den, der passer lige til dig. Lige meget hvad du vælger, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du handler hos Gucca. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter førnævnte link. Når du betaler med betalingskort, så hæver vi først pengene, når vi sender dig din vare.

Hos os får du altid professionel assistance

Skulle det ske, at du har problemer undervejs, er du naturligvis velkommen til at tage fat i os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails imellem klokken 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Du kan spore din forsendelse

Hvis du har behov for det, har du mulighed for at følge forsendelsen, fra det øjeblik vi afsender din ordre, til den er dig i hænde. Når du fuldender købet, kan du bagefter tilgå din egen personlige ordreside. På ordresiden er det muligt at se, hvornår dine produkter forlader vores lager. Vi sender en e-mail med leveringsinformation, i samme øjeblik vi har afsendt din ordre.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet