menuGucca.dk - Logo

Organisationsteori I Praksis - Søren Voxted - Bog

Indbinding: Hæftet
Organisationsteorien er i rivende udvikling og i dag så omfattende, at én bog ikke kan beskrive alle væsentlige teorier. Denne bog indeholder nogle få, men centrale teorier inden for de... Læs mere.
289,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Organisationsteorien er i rivende udvikling og i dag så omfattende, at én bog ikke kan beskrive alle væsentlige teorier. Denne bog indeholder nogle få, men centrale teorier inden for de hovedtemaer, der præger organisationsteorien.
Organisationsteori i praksis indeholder elleve overordnede faglige temaer. Hvert tema indledes med en introduktion, der kort redegør for området, dets mest centrale begreber og teorier, dets historie/udviklingstræk, og hvordan det anvendes i praksis.
Bogen indeholder cases, der både er historiske og aktuelle. Der lægges ud med en generel introduktion til organisations- og ledelsesteori. Her definerer forfatterne de mest centrale begreber, skitserer baggrunden og overordnede historiske træk i organisations- og ledelsesteorien, belyser anvendelsesperspektivet overordnet set og giver en introduktion/læsevejledning til bogen.
Bogen omhandler bl. a.:
- Organisationsstruktur
- Teknologi
- Ledelsesteknologier
- Motivation
- Viden og videnledelse
- Den lærende organisation
- Organisationskultur
- Kommunikation og information
- Beslutningsteori
- Strategi og strategiproces
- Forandringer og forandringsprocesser i organisationen
Bogen er en grundbog og henvender sig til korte videregående og mellemlange uddannelser, hvor studerende får en bred og introducerende tilgang til feltet organisationsteori.

Fakta

Forfatter(e)Søren Voxted Henrik Søgård Hansen Jens Overgaard Nielsen
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741252728
ISBN-108741252728
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal240
DimensionerBredde: 15.5Cm - Højde: 23Cm
TagsLedelse, Ledelsesteori, Organisationer, Organisationsteori, Virksomheder, Organisationsteori I Praksis, Bøger, Bog


Niveau: alment niveau. Indhold: Organisationsstruktur Teknologi Ledelsesteknologier Motivation Viden og videnledelse Den lærende organisation Organisationskultur Kommunikation og information Beslutningsteori Strategi og strategiprocesser Om organisatorisk forandring

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse