Det Vil Ikke Altid Være Sommer - Josefine Kleis-Olsen - Bog

Indbinding: Hardbackinfo
279,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 2-4 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.103 Anmeldelser

Beskrivelse

Et brud på anoreksiens lænker.

Det vil ikke altid være sommer – et brud på anoreksiens lænker er skrevet af Josefine Kleis-Olsen. Den er skrevet fra et hudløst ærligt perspektiv, der i øjenhøjde skaber et troværdigt billede af et sygt menneskesind. Bogen beskriver, hvordan et utal af psykiske belastninger såsom mobning og overgreb kan påvirke et menneske. Den bryder tabuet om psykisk sygdom og skaber genkendelighed og håb for de syge og deres pårørende.

Det var en konstant krig. Mit liv var en krig. Det lille forsvar, som jeg kaldte for mine tropper, var nedlagt. Fuldstændig sønderknust på slagmarken. Fjenden stod og kiggede på de faldne soldater, som var de døde fluer på en kogende varm sommerdag. Tilbage stod der et nøgent land. Et territorium klar til at blive erobret. Det var det, jeg var: klar til at blive erobret af fjenden. En fjende kendt som anoreksi, den mest usympatiske, løgnagtige og livsfarlige fjende, som jeg nogensinde har mødt.

Lige som jeg troede, at jeg havde grebet om dæmonen, vendte den og drejede sig, så den blot blev endnu mere terroriserende. Endnu mere krigerisk. Jeg var træt, og jeg følte mig fuldstændig ødelagt indeni.

Om forfatteren:
Josefine Kleis-Olsen (f. 1999) har lidt af anoreksi i ti år. Hun har været indlagt tre gange på et højtspecialiseret afsnit for spiseforstyrrelser og en enkelt gang på et affektivt døgnafsnit, hvor hun modtog elektrochokbehandling mod en svær depression. Desuden har hun en skizofrenidiagnose.

Omslagsgrafiker: Angie Ravichahua

Redaktør: Andreas Valentin Wadskjær

Yderligere information

SerieAnoreksiPsykiatriSpiseforstyrrelser
Forfatter(e)Josefine Kleis-Olsen
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788794162821
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.103 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at online handel skal være sikkert, billigt og hurtigt for brugerne.

Sikkerhed frem for alt

Hos Gucca prioriterer vi sikkerheden utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved handel på nettet. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi opnået den bedste garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i orden. Så når du køber og foretager betaling via nettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Altid fuld returret i op til 100 dage

Når vi skriver 100 dages returret, så er det selvfølgelig på alle vores produkter. Såfremt du fortryder dit køb, og ikke ønsker at beholde din vare, så send blot din vare retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Vi er selvfølgelig klar med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at sende dit produkt retur.

Hurtig og sikker levering

Vi mener, det er meget vigtigt, at du som kunde får dit produkt leveret hurtigt og sikkert. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare har mulighed for at følge nuværende lagerstatus. Hvis du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid, er du velkommen til at tage fat i os.

Vælg din online betaling

Hos Gucca er der adskillige betalingsmuligheder at vælge iblandt. Her bør du naturligvis benytte den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilken betalingsmetode, du gør brug af - kan du føle dig tryg og sikker. Se hvilke betalingsmuligheder du har ved at klikke på førnævnte link. Bemærk at pengene først hæves fra din bankkonto, den samme dag vi afsender produktet til dig - hvis du benytter kreditkort.

Du har altid adgang til professionel assistance hos vores kundeservice

Opstår der spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, så tag endelig kontakt til os. På hverdage mellem 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er klar til at assistere dig - med godt humør og et smil.

Mulighed for at spore ordren

Du har selvfølgelig altid mulighed for at spore forsendelsen, når du køber hos os. Efter gennemførsel af købet kan du gå ind på din egen personlige ordreside. Du kan se, hvornår vi sender din pakke, på ordresiden. Når vi sender din vare, vil du samtidig modtage en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet