Fermentering 20

Fermentering 2.0 - Søren Ejlersen - Bog

Desværre, dette produkt er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Men bare rolig, vi har masser af andre fantastiske produkter, du vil elske!

Tjek vores relaterede varer herunder, eller brug søgefeltet og menuen til at finde præcis det, du leder efter.

Beskrivelse

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter.

Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til ditkøkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi.

DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV!

SØREN EJLERSEN er medstifter af Aarstiderne. com, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger.

DITTE INGEMANN er kogebogsforfatter, madfotograf, opskriftsudvikler og kvinden bag den populære blog thefoodclub. dk.

Yderligere information

Serie AarstiderneFermentering
Forfatter(e) Søren Ejlersen Ditte Ingemann Thuesen
Kategori Bøger
Genre(r) Mad Og Gastronomi
Udgivelsesdato Er udgivet
Sprog Dansk
ISBN-13 9788771803365
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Fermentering 2.0 Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Gorm Sæderup
Dejlig brugbar bog, når du vil videre med fermentering. Masser af ideer og praktiske forslag.
Zita Duver
Spændende, skal være en julegave