Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Fermentering 2.0 - Søren Ejlersen - Bog

4 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
229,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.394 Anmeldelser

Beskrivelse

I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter.

Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til ditkøkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi.

DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV!

SØREN EJLERSEN er medstifter af Aarstiderne. com, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger.

DITTE INGEMANN er kogebogsforfatter, madfotograf, opskriftsudvikler og kvinden bag den populære blog thefoodclub. dk.

Yderligere information

SerieAarstiderneFermentering
Forfatter(e)Søren Ejlersen Ditte Ingemann Thuesen
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771803365
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.394 anmeldelser

Gucca.dk har altid haft et ønske om, at nethandel skal være så hurtigt, sikkert og billigt for brugerne som overhovedet muligt.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Når man handler online er sikkerhed kolossal vigtig, og det er selvfølgelig noget, Gucca.dk vægter højt. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du køber hos os, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er køb og betaling online helt sikkert hos os.

Vi tilbyder 100 dages fuld returret hos Gucca.dk

Uagtet hvilke produkter du har købt via Gucca.dk, får du altid 100 dages returret. Kort sagt vil det sige, at skulle du fortryde dit køb, kan du returnere din vare til os, hvorefter dine penge bliver refunderet. Før du returnerer produktet til os, er det en fordel, hvis du forinden kontakter os.

Levering - hurtigt & sikkert

Som vores kunde, skal du selvfølgelig ikke vente i for lang tid på dit produkt. Vi leverer hurtigt og sikkert. Det betyder, at hvis varen er på lager, så får du den tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Du kan se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Kontakt os hvis du stadigvæk skulle være i tvivl om lagerstatus eller leveringstid for et produkt.

Sådan kan du betale online

Det er muligt at vælge imellem flere former for betaling, når du køber hos os. Du bør naturligvis benytte den betalingsform, der passer bedst til dig. Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsform du vælger. Se de betalingsmuligheder du har hvis du benytter førnævnte link. Husk at pengene først hæves fra din konto, den dag vi sender dit produkt - hvis du benytter betalingskort.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål til vores webshop, sidder vi på e-mail eller ved telefonen klar til at hjælpe dig. Bemærk at vi er åben for henvendelser imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi bestræber os altid på, ikke bare at yde dig den assistance du efterspørger, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Mulighed for at tracke din forsendelse

Du har selvfølgelig altid mulighed for at følge ordren, når du handler hos Gucca.dk. Når dit køb er fuldendt, kan du bagefter tilgå din personlige ordreside. Her har du mulighed for at se, hvornår dit produkt sendes afsted. Og i samme øjeblik vi afsender dine produkter, vil du få en mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Fermentering 2.0 Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Gorm Sæderup
Dejlig brugbar bog, når du vil videre med fermentering. Masser af ideer og praktiske forslag.
Zita Duver
Spændende, skal være en julegave