Beskrivelse
Fermentering er blevet et hit i de danske køkkener, og her får du alle de bedste råd og opskrifter samlet ét sted.
Den store grundbog om fermentering samler alt det bedste fra Aarstidernes populære fermenteringsbøger.
Fermentering har været på mode længe, men Aarstiderne har arbejdet med det i årevis. I 2015 udgav de den første danske bog om fermentering, netop som metoden begyndte at vinde indpas på nogle af Nordens mest innovative restauranter som Noma. Siden kom Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, som alle har fundet vej til mange madentusiasters reoler.
Interessen for fermentering er siden vokset markant, fordi flere og flere opdager, hvor enkelt og lækkert det er at bruge fermentering til at forstærke smagsoplevelser og samtidig forlænge madens holdbarhed på en naturlig måde. Mange tror dog stadig, at det er kompliceret og tager lang tid, en myte Aarstiderne vil gøre op med, for alle kan fermentere.
Den store bog om fermentering samler det bedste fra de tre tidligere bøger i én flot, farverig og grundig, men samtidig let tilgængelig kogebog, der viser, hvad du kan skabe hjemme i dit eget køkken, når fermentering bliver en del af din madlavning.
Yderligere information
| Serie | AarstiderneFermenteringKogebøger |
|---|---|
| Forfatter(e) | Søren Ejlersen |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Peoples |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788775938919 |
| ISBN-10 | 877593891X |
| Indbinding | Indbundet |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 2 |
| Sidetal | 340 |
| Dimensioner | Bredde: 22.3Cm - Højde: 29.3Cm |
| Genveje | Aarstiderne - BøgerFermentering - BøgerKogebøger - Bøger |
| Tags | Aarstiderne, Den Store Grundbog Om Fermentering, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |