Beskrivelse
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.
Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.
Yderligere information
| Serie | BagebøgerClaus MeyerGlutenfriMeyers |
|---|---|
| Forfatter(e) | Meyers Madhus |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Lindhardt Og Ringhof |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788711904060 |
| ISBN-10 | 8711904062 |
| Indbinding | Indbundet |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 6 |
| Sidetal | 232 |
| Dimensioner | Bredde: 25Cm - Højde: 10Cm |
| Genveje | Bagebøger - BøgerClaus Meyer - BøgerGlutenfri - BøgerMeyers - Bøger |
| Tags | Glutenfri, Kost, Bagning, Brød, Bagværk, Kager, Meyers, Claus Meyer, Meyers Madhus, Kogebog, Hverdagsmad, Nem Aftensmad, Meyers Glutenfri Bageskole, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |