• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.417 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Historie, Kultur Og Didaktik - Carlo Grevy - Bog

Indbinding: Indbundet
Historie, kultur & didaktik stiller skarpt på historieundervisning i Danmark og de indbyggede forestillinger om, hvad historie vil sige eller burde være. Antologien ser på, hvordan disse... Læs mere.
169,95 kr
Før: 179,95 krSpar 10,00 kr (6%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Historie, kultur & didaktik stiller skarpt på historieundervisning i Danmark og de indbyggede forestillinger om, hvad historie vil sige eller burde være. Antologien ser på, hvordan disse forestillinger udmønter sig i uddannelsespolitik og lovgivning, i historiedidaktik og undervisningspraksis i både folkeskolen og på universiteter i Danmark.

I Søren Rønhedes essay analyseres en række publikationer om nye didaktiske bestræbelser for historiefaget i folkeskolen, der alle befatter sig med relevans, livsverden og myndiggørelse som centrale elementer i historieundervisningens formål.

I Carlo Grevys afhandling i bogens efterfølgende kapitler stilles der skarpt på vor tids forestillinger om historie, og han undersøger forestillinger, som danner grundlag for de kulturelle praksisser, der befatter sig med historie. Grevys budskab er, at der er et stort uudnyttet potentiale for en historiefaglig undervisningspraksis, der ikke blot ville give en mere levende, livsverdensnær og relevant undervisning, men som også ville gøre historie levende og derved hjælpe børn og unge til at blive myndige historieskabere og -brugere.

Antologien henvender sit til alle, der har med folkeskole eller historieundervisning at gøre, bl. a. lærere, lærerstuderende og uddannere på læreruddannelserne.

Fakta

SerieDidaktik
Forfatter(e)Carlo Grevy Søren Rønhede Henrik Kasch
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788799766772
ISBN-108799766779
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal168
DimensionerBredde: 14.9Cm - Højde: 21.2Cm
GenvejeDidaktik - Bøger
TagsHistorie, Historiedidaktik, Pædagogik, Undervisning, Læreruddannelse, Mikrohistorie, Historie, Kultur Og Didaktik, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse