Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Nordisk Aktivitetsvidenskab - Elise Bromann Bukhave - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
369,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.413 anmeldelser

Beskrivelse

Aktivitetsvidenskab omhandler menneskelig aktivitet og relationerne mellem menneskelig aktivitet, sundhed og trivsel. Feltet udgør et videnskabeligt fundament for både ergoterapeutisk praksis og anden social- og sundhedsfaglig praksis og bidrager desuden til en bred forståelse af mennesker som aktivitetsvæsener.

I denne 2. udgave af NORDISK AKTIVITETSVIDENSKAB er alle kapitler grundigt revideret og opdateret med nye forskningsresultater og nye teorier og begreber, der styrker og nuancerer den viden, der bliver formidlet. Bogens område er desuden foldet yderligere ud med tre helt nye kapitler om begreberne doing, being, becoming og belonging, om the dark side of occupation og om teknologi i et aktivitetsvidenskabeligt perspektiv. Bogen beskriver, forklarer og diskuterer centrale begreber inden for aktivitetsvidenskab, og tilsammen giver bogens kapitler et nuanceret og mangfoldigt indblik i, hvad aktivitetsvidenskaben aktuelt beskæftiger sig med. Kapitlerne fremstår som et samspil mellem teoretisk viden og eksempler, som hovedsageligt er hentet fra nordiske studier inden for aktivitetsvidenskab.

NORDISK AKTIVITETSVIDENSKAB er målrettet nordiske studerende og undervisere på de ergoterapeutiske professionsuddannelser, praktikere samt studerende fra andre uddannelsesretninger med interesse for betydningen af menneskelig aktivitet. Bogen kan også bruges af studerende på kandidatniveau som afsæt for yderligere læsning.

Tegnet af: Kit Hansen Grafisk Kommunikation

Fagredaktør: Hanne Kaae Kristensen;Anne Sofie Bach Schou;Jesper Larsen Mærsk

Sikker e-handel

Fremragende
63.413 anmeldelser

Gucca.dk har det klare princip, at online handel skal være hurtigt, sikkert og billigt for brugerne.

Sikkerhed er i centrum

E-handel skal være sikkert for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den største garanti for, at betalingssikkerheden er i top. Så online handel og betaling hos Gucca er forbundet med 100% sikkerhed.

Du har naturligvis altid 100 dages fuld returret på dit køb

Der er ingen begrænsninger i returretten. Vi yder 100 dages returret på alle produkter. Kort sagt vil det sige, at skulle du fortryde købet, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene retur. Før du returnerer varen til os, er det en fordel, hvis du forinden kontakter os.

Lynhurtig levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente i alt for lang tid på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores shop kan man se lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Vælg din online betaling

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du handler hos Gucca, og du vælger selv, hvordan du vil betale. Du skal naturligvis vælge den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du vælger - så kan du altid være tryg og sikker. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Anvender du betalingskort, så har du den fordel, at pengene først bliver hævet fra din konto, den dag varen sendes til dig.

Kundeservice - få professionel assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, imens du besøger vores shop, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan sende e-mail eller ringe til os på hverdage imellem klokken 10-15, og vi er altid parat på e-mail eller ved telefonen til at give dig kvalificeret hjælp med et smil på læben og i godt humør.

Spor din ordre hele vejen

Du har naturligvis mulighed for at spore forsendelsen, når du handler hos os. Du kan gå ind på din egen personlige ordreside, så snart købet er fuldendt. På din personlige ordreside kan du følge med i, hvornår din pakke er blevet afsendt. Du får leveringsinformation via e-mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet