Cyber Week - se alle tilbud
close
-16%

Lev Mere Tænk Mindre - Pia Callesen - Bog

57 anmeldelserIndbinding: Hæftetinfo
159,95 kr189,95 kr
Du sparer 30,00 kr (16%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi.

Nu solgt i mere end 55.000 eksemplarer.

Metakognitiv terapi gør lige nu sit indtog verden over, og forskerne er begejstrede. Terapien har dokumenteret effekt på depression, og studier viser, at så mange som 70-80 % af alle depressive kureres helt – og det endda på rekordtid.

Denne bog henvender sig både til den, der lider af depression, og den, der gerne vil lære at tackle sine negative tanker. Det er en udbredt opfattelse, at den bedste måde at takle kriser på er at bearbejde dem. Vi taler, tænker og analyserer i et væk i et forsøg på at tømme rygsækken for ’dårlig bagage’. Men det er en forkert, omend fasttømret antagelse. Psyken skal ikke betragtes som en rygsæk. Der sker ingen ophobning, og det er ikke nødvendigt at ’rydde op’ for at komme videre med sit liv efter en krise eller for at overvinde en depression.

Ifølge banebrydende ny forskning inden for metakognitiv terapi bør sindet i stedet betragtes som en si, hvor alt passerer, med mindre vi selv aktivt vælger at holde fast i det. Bruger vi mange timer dagligt på at spekulere og bekymre os om, hvordan vi skal løse et problem eller på at tale med os selv om, hvordan vi har det, tapper vi os selv for energi og livsglæde, ligesom vi øger vores risiko for at udvikle eller vedligeholde en depression. Det handler ikke om at tvinge sig selv til urealistiske mål om kun at tænke positivt. I stedet skal vi fokusere på at tage styringen og begrænse vores grublerier.

I bogen her giver psykolog Pia Callesen sit bud på, hvordan vi kan vinde kontrollen over vores tænkning og få livsglæden tilbage. Hun introducerer os til en række mennesker, som alle har overvundet depressionen ved hjælp af metakognitiv terapi og viser, hvordan vi kan lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser, blive bedre til at håndtere og begrænse vores negative tanker, så vi ikke blot lærer at overvinde depressionen – men også helt undgår at udvikle den.

Yderligere information

SerieDepressionMetakognitiv Terapi
Forfatter(e)Pia Callesen
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740035421
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Gucca har altid haft fokus på, at handel på nettet skal være så billigt, hurtigt og sikkert for kunderne som muligt.

Det vigtigste er sikkerheden

Hos Gucca.dk vægter vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved online handel. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores betalingsløsning. Derfor er det også altid helt sikkert at handle og foretage betaling hos Gucca.

Vi yder naturligvis altid 100 dages fuld returret

De 100 dages fuld returret er naturligvis gældende for alle varer hos Gucca.dk. Det betyder kort sagt, at hvis du fortryder købet, eller af anden grund alligevel ikke måtte ønske varen, kan du sende din vare retur til os, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Vi er selvfølgelig altid klar med svar og rådgivning, hvis du ønsker at returnere dit produkt.

Kort leveringstid

Vi mener, det er vigtigt, at du som kunde får din vare leveret sikkert og hurtigt. Vi tilstræber, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores shop fremgår lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan vil du gerne betale?

Hos Gucca.dk er der flere forskellige betalingsmuligheder at vælge imellem. Du vælger bare den, der passer bedst til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmetode du gør brug af. Benyt efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder du kan benytte. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender produktet, at vi trækker pengene fra din konto.

Vores kundeservice yder altid personlig hjælp

Opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, skriver eller ringer du selvfølgelig bare til os. Vi er åben for henvendelser alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi er altid parat på e-mail eller ved telefonen til at give dig kompetent hjælp med et smil på læben og i godt humør.

Mulighed for at følge din forsendelse

Hvis du handler hos Gucca.dk, har du mulighed for at spore ordren. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at besøge din egen personlige ordreside. På din ordreside vil du kunne følge med i, hvornår vi afsender dine produkter. I samme øjeblik forsendelsen er på vej, modtager du information herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Lev Mere Tænk Mindre Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 57 anmeldelser
Bedøm produktet
Jeanette Otte
Bogen er fin, og indholdet er for mig lidt overraskende og meget positivt og let læst. Det er ikke en videnskabelig bog.
Dorthe Aaskov
Læs - læs - læs!!!
Sanne Solskin
Denne bog er det bedste der er sket for mig. Let at forstå og læse, og de bedste redskabersom kan sorteres til dem man selv kan bruge
Anne Louise Krogh Jensen
Denne bog har jeg købt til min bedste veninde, efter jeg selv havde læst den. Den er virkelig go, og har haft stor betydning for min håndtering af tanker mv.
Torben Coulthard
Allerede titlen giver et brugbart værktøj til at blive belastende tanker kvit. Og når bogen er læst er man godt udstyret til selv at styre tankernes magt over ens velvære.
Jonna Nielsen
Fin oplevelse
Tine Korsgaard Kristensen
Denne bog lever op til alle mine forventninger.
Christina Andersen
Hurtig levering og varen som forventet
Dorthe Danielsen
En Super god bog
Meget at tænke over, let at prøve tingene af
Roswitha Jespersen
Efter at være begyndt at nærlæse bogen, som min læge har anbefalet mig, oplever jeg en markant positiv virkning på mit depressive sind. Gennem dette selvstudie er jeg langsomt ved at få hold på mig selv. Der er faldet ro over mig, og jeg er blevet meget mere udadvendt og glad. Jeg vil på det varmeste anbefale bogen "Lev mere, tænk mindre" af Pia Callesen.
Carl-Johan Pickel
Hurtig og præcis levering, helt uden problemer, sådan...
Ruth Therkelsen
Bogen. “ Lev mere Tænk mindre.” Er en meget velskrevet og meget lærerig bog . Kan på det varmeste anbefales at læse.
Linda Poulsen
En interessant og lærerig bog
Kate
En næsten ny metode at ændre tanker
Spændende skal prøves selv med mindre
Grublerier
Anne-Lise Nielsen
Så dejligt ned hurtig levering efter køb af min bog. 👏👏
Kirsten Berggreen
En god og brugbar bog, der er skrevet i et godt og forstålig sprog. Kan varmt anbefales.
En god hjælp til alle der kender til angst.
Linnea Armand Nielsen
Super :-)
Grethe Mørup
Rigtig god læsning :-)
Eriksen Jette
I er hurtige til at sende enes ordre
Camilla Larsen
Som et rigtigt godt supplement til selve kurset hos cektos. Giver lige det sidste med som man gerne vil forsøge at forstå. Og så give slip på igen.