Børnelivet I Velfærdsstatens Hænder - Ole Henrik Hansen - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
279,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 2-4 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.010 Anmeldelser

Beskrivelse

Børnelivet i velfærdsstatens hænder – en kritik af samtidens opvækstvilkår for vores yngste børn er en forskningsbaseret debatbog. Bogen beskriver det lille barns udvikling og behov for nærværende og opmærksomme voksne – og den afgørende betydning, det har for barnets udvikling af social kognition, sprog, empati, selvværd og meget andet på både langt og kort sigt. Men ser man på kvaliteten i de danske dagtilbud, er de for en dels vedkommende ikke på et tilstrækkeligt niveau til at kunne dække børnenes behov.

En gruppe forældre ønsker derfor at have denne opgave selv. De tager konsekvensen og vælger at passe deres barn derhjemme. For hjemmepasning giver forældrene muligheden for selv at være den konstante, nærværende, opmærksomme voksne i barnets liv, der kan skabe vedvarende tætte og trygge relationer til barnet. Dermed generobrer forældrene muligheden for at give deres barn det, som deres forældreinstinkter byder dem. En sådan beslutning har dog konsekvenser for karriere og økonomi, og den fordrer politisk opbakning og handlekraft.

Bogen giver en stemme til de hjemmepassende forældre. Og med udgangspunkt heri, forskningen om små børns udvikling og kvaliteten i danske dagtilbud præsenteres nogle konkrete forslag til, hvordan vi kan ændre vilkårene for de yngste børn og deres familier.

Ole Henrik Hansen er praktikeren, der blev professor i småbørnspædagogik. Han forsker blandt andet i pædagogiske betingelser for de afgørende relationer mellem voksne og børn og mellem børnene i dagtilbud.

Yderligere information

SerieBørns Udvikling
Forfatter(e)Ole Henrik Hansen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772343914
SprogDansk
ISBN-108772343915
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.010 anmeldelser

Billig, hurtig og sikker nethandel er noget, som vi bestræber os på, at brugerne altid får hos Gucca.dk.

Sikkerhed frem for alt

Vi prioriterer sikkerhed utrolig højt, da det er noget af det vigtigste at have styr på, når vi taler om online handel. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det fungerer som din garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er det også fuldstændig sikkert at købe og foretage betaling hos Gucca.

Du har naturligvis 100 dages fuld returret på dit køb

De 100 dages returret gælder selvfølgelig alle produkter hos Gucca.dk. Kort sagt er det ensbetydende med, at hvis du af en eller flere grunde ikke ønsker at beholde varen, så kan du sende den uønskede vare tilbage til os, og så refunderer vi pengene. Du er selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, inden du returnerer et produkt.

Levering - sikkert & hurtigt

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen leveret indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår altid synligt i shoppen ved hver vare. Er du i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, så er det en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Online betalingsmuligheder

I vores webshop har du mulighed for at vælge mellem adskillige betalingsmetoder. Du kan altid gøre brug af netop den betalingsform, der passer lige til dig. Du er altid garanteret en sikker og tryg handel, uanset hvilken betalingsmulighed du foretrækker at benytte. Alle vores betalingsmuligheder finder du her. Vær opmærksom på, at såfremt du gør brug af betalingskort, trækker vi først pengene den dag vi afsender din vare.

Du har altid adgang til personlig assistance hos vores kundeservice

Skulle det ske, at du har spørgsmål eller problemer undervejs, beder vi dig tage kontakt til os med det samme. Imellem kl. 10-15 på hverdage sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Sådan sporer du din ordre

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tracke ordren, fra det øjeblik vi afsender din ordre, til den er dig i hænde. Efter gennemførsel af købet kan du gå ind på din egen personlige ordreside. Du kan se, hvornår vi sender dine varer, på din personlige ordreside. Og i samme øjeblik vi afsender din pakke, vil du modtage en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet