Dit Barn Har Brug For Dig - Gordon Neufeld - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
369,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.129 Anmeldelser

Beskrivelse

Forældre er vigtigere end jævnaldrende.

Gordon Neufeld og Gabor Matés moderne klassiker og internationale bestseller fra 2004 (Hold on to Your Kids. Why Parents Need to Matter more than Peers) er en åben invitation til alle forældre, der ønsker at opdrage deres barn på en måde, så den vigtige RELATION – nemlig den til forældre og andre vigtige voksne i barnets liv – altid er i fokus.

Men bogen er ikke kun skrevet med henblik på forældreopgaven. Alle med interesse for børn og unge, ja, alle der arbejder professionelt i feltet, kan høste uvurderlige erkendelser gennem bogen. Og i særlig grad alle unge studerende inden for felter, der beskæftiger sig med dette arbejde – pædagoger, lærere, psykologer, sagsbehandlere, socialrådgivere, sygeplejersker, læger etc. Bogen er banebrydende inden for pædagogisk forståelse og handling og oplagt som fast pensum på en lang række studier.

Gordon Neufelds sigte med bogen er at hjælpe os til at genskabe den intuitive viden om de vigtige relationer, som danner grundlag for barnets mulighed for at blomstre og udfolde sit potentiale som menneske. Udgangspunktet for Neufelds paradigme er hans helt særlige tilknytningsmodel. Tilknytningsmodellen beskriver 6 trin, som ideelt set skulle udfolde sig i barnets første 6 til 9 leveår. Den dybeste tilknytning er til eksempel den, der ligger til grund for, at det kan lykkes for et menneske at bryde den sociale arv. Tilknytningsmodellen åbner døre til en dyb indsigt i menneskenaturen, og med den som baggrund bliver barnets modningsprocesser forståelige, og dermed alt det, der befordrer disse, og alt det, der kan komme i vejen. Når vi ved, hvad der kunne være, har vi mulighed for at se, hvad der mangler, og finde vejen tilbage.

Gordon Neufeld tager i bogen armtag med mange aspekter af vores samfund, som ikke er befordrende for vores børn. Han er på børnenes side, og han er på forældrenes side, og de voksne med ansvar for børns udvikling. Bogen har siden dens udgivelse i 2004 været en øjenåbner for forældre og folk i hele verden, der på den ene eller anden måde arbejder professionelt med børn, og den er p.t. oversat til 25 sprog.

I genudgivelsen fra 2013 har Gordon Neufeld tilføjet 2 kapitler (som også er med i den danske udgivelse) om opdragelse i den digitale tidsalder. Han kommer her ind på, hvad det er for stærke kræfter, vi har med at gøre i de digitale medier, og hvordan vi kan gennemskue deres påvirkning på vores børns udvikling, så vi kan navigere i dette helt nye felt og styre det, der skal styres som ansvarlige voksne, i stedet for at børn og unge bliver kørt over af det.

Bogen er skrevet i et klart, tilgængeligt og fortællende sprog, hvor forfatteren tager os med ind i hverdagssituationer med børn og forældre, som de fleste af os sikkert kan genkende. Bogens indhold er relevant for forældre til børn i alle aldre, fra småbørn og helt frem til voksne børn. Oversættelsen fra canadisk til dansk varetages af Grete Lyngdorf, der gennem tretten år har formidlet Gordon Neufelds materiale til danske forældre og professionelle gennem NEUFELD KURSER I DANMARK.

Oversat af: Grete Lyngdorf

Redaktør: Liv Camilla Skjødt

Yderligere information

Oprindelig titelHold On To Your Kids - Why Parents Need To Matter More Than Peers
SerieBørns UdviklingTilknytningsteori
Forfatter(e)Gordon Neufeld Gabor Maté
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788792064349
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.129 anmeldelser

Gucca har det klare princip, at e-handel er nødt til at være hurtigt, billigt og sikkert for dig.

Det vigtigste er sikkerheden

Når man handler på Internettet er sikkerhed kolossal vigtig, og det er selvfølgelig noget, vi prioriterer højt. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du køber hos os, for vores løsning for online betaling er godkendt af NETS. Handel og betaling er derfor fuldstændig sikkert.

Du har selvfølgelig altid 100 dages fuld returret på dit køb

Uanset hvilke produkter du køber via Gucca.dk, tilbyder vi altid 100 dages returret. Så hvis du af en eller anden grund har fortrudt dit køb, og alligevel ikke ønsker at beholde varen, kan du returnere varen til os med god samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Altid hurtig og sikker levering

Vi er klar over, at du venter på din vare, og vi har derfor skruet op for leveringstempoet, så produktet kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår synligt i webshoppen under hver vare. Vi sidder klar på e-mail og ved telefonen, hvis du er i tvivl om leveringstiden og lagerstatus.

Hvordan vil du gerne betale?

Der er adskillige betalingsmuligheder, når du køber hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil betale. Du skal selvfølgelig vælge den mulighed, der passer dig bedst. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken betalingsmetode du gør brug af. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter linket. Når du vælger at betale med betalingskort, hæver vi først pengene, når vi afsender din vare.

Hos os får du altid personlig assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne mellem 10-15 alle hverdage, og vi sidder parat til at give dig kompetent hjælp med godt humør og smil på læben.

Følg forsendelsen

Køber du hos os, har du altid mulighed for at spore forsendelsen hele vejen, fra den forlader vores lager, og til den er dig i hænde. Du kan gå ind på din egen ordreside, så snart dit køb er gennemført. På ordresiden kan du se, hvornår vi afsender din vare. I det øjeblik pakken er på vej til dig, modtager du leveringsinformation herom via mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet