• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.417 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Centralnervesystemets Anatomi - Morten Møller - Bog

Indbinding: Hardback
NY GRUNDBOG I CNS Centralnervesystemets anatomi er en ny lærebog i neuroanatomi. Ud over en indføring i fagets grundlæggende elementer er bogen forsynet med tekstbokse, som relaterer... Læs mere.
479,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

NY GRUNDBOG I CNS

Centralnervesystemets anatomi er en ny lærebog i neuroanatomi. Ud over en indføring i fagets grundlæggende elementer er bogen forsynet med tekstbokse, som relaterer neuroanatomien til sygdomme, deres behandling samt forskning i feltet. Bogen indeholder endvidere pensumdækkende afsnit om neuroembryologi, øjet og ørets anatomi samt det autonome nervesystem.

Bogen er koncis, pædagogisk og rigt illustreret med tegninger, fotografier af makroskopiske præparater, mikrofotografier af histologiske snit fra hjerne og rygmarv og hjernescanninger. Hvert kapitel indledes med et resume og afsluttes med eksamensrelevante spørgsmål, hvor den studerende kan teste sin viden.

Centralnervesystemets anatomi henvender sig primært til studerende ved landets fire uddannelser i medicin. Begge forfattere har stor erfaring i undervisning og eksamination i neuroanatomi for medicinstuderende. bogen anbefales også til odontologiske kurser i neuroanatomi samt til studerende ved de mellemlange sundhedsuddannelser med interesse for de kliniske aspekter af neuroanatomien.


Bogen er skrevet af lektor, ph. d. ved Institut for Neurovidenskab, København, Martin Fredensborg Rath, og professor emeritus, dr. med. ved Institut for Neurovidenskab, København, Morten Møller.

Fakta

Forfatter(e)Morten Møller Martin Fredensborg Rath
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793590502
ISBN-108793590502
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
DimensionerBredde: 17.5Cm - Højde: 24.7Cm
TagsCentralnervesystemets Anatomi, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse