Sprog Og Literacy I Dagtilbuddene - Cecilie Bogh - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
409,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.120 Anmeldelser

Beskrivelse

Udviklingen af sprog er afgørende for børns udvikling, trivsel og fremtidige muligheder. Da en sproglig forsinkelse kan være svær at indhente på et senere tidspunkt, er sprogarbejdet i dagtilbuddene helt afgørende. Denne bog handler netop om dagtilbuddenes sprogarbejde og sprogpædagogik. Fra konkrete ideer til hvordan der skabes et rigt sprogligt miljø, der støtter op om barnets literacy – altså de tale- og skriftsproglige erfaringer, barnet alle­rede er i besiddelse af. Til det enkelte dagtilbuds strategi for, hvordan sprogarbejdet tilrettelægges, udføres, dokumenteres og evalueres. I bogens første del gives der ideer til 5 konkrete forløb til sprogarbejdet. Aktiviteterne kommer rundt om samtlige sprogpædagogiske mål og understøt­ter dermed det enkelte barns sprogtilegnelse og sprogudvikling. Aktiviteterne retter sig primært mod de 3-6 årige, men vil med justeringer kunne bruges med de ældste vuggestuebørn og de yngste skolebørn. Bogens anden del beskriver det teoretiske fundament og argumentationen for sprogarbejdet. Her kan du finde faglige begrundelser for forløbene og inspiration til processen med at udforme og implementere en strategi for en samlet sprogpædagogik som en naturlig del af det daglige pædagogiske arbejde. SERIEBESKRIVELSE En praksisguide er en serie, som sætter fokus på en række relevante pædagogiske områder inden for dagtilbudsområdet. Serien sætter særligt fokus på den praktiske udøvelse af læreplanstemaerne tilsat en kort og let tilgængelig teoretisk gennemgang. Udgivelserne er henvendt til børnehavepædagogen, børnehaveassistenten og den pædagogstuderende.

Omslagsgrafiker: Mette Plesner

Illustreret af: Mette Plesner

Tegnet af: Mette Plesner

Yderligere information

SerieBørns UdviklingLiteracy
Forfatter(e)Cecilie Bogh
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788702169584
SprogDansk
ISBN-108702169584
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.120 anmeldelser

Gucca.dk har det klare princip, at Internethandel er nødt til at være hurtigt, billigt og sikkert for dig.

Sikkerheden er i centrum

Sikkerhed er kolossal vigtig, når man handler på nettet, og vi prioriterer naturligvis sikkerhed højt. Vores løsning for online betaling er godkendt af NETS, hvilket er den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din betaling online. Så når du handler og foretager betaling online hos Gucca, er det sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Der er ingen begrænsninger i returretten. Vi yder 100 dages fuld returret på alle typer varer. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du har fortrudt dit køb, eller af anden grund alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du sende varen retur tilbage til os uden dårlig samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt tilbage til dig. Du er naturligvis velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, inden du returnerer et produkt.

Altid hurtig & sikker levering

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du som kunde modtager din vare sikkert og hurtigt. Hvis vi er lagerførende, vil du som regel få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Den præcise lagerstatus er altid synlig ud for hvert enkelt produkt. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstiden, så er det en god ide, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Hvordan vil du gerne betale?

Du har i vores shop mulighed for at betale på forskellige måder. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er naturligvis den du bør vælge. Uanset hvad du gør brug af, kan du føle dig tryg og sikker, når du køber hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter linket. Desuden skal du huske på, at såfremt du anvender betalingskort, trækker vi først pengene den dag vi afsender varen til dig.

Kundeservice - få professionel assistance

Skulle der opstå spørgsmål eller tvivl til Gucca.dk, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os. Vi er åben for henvendelse mellem 10-15 på hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Spor din forsendelse hele vejen

Når du handler hos Gucca, har du altid mulighed for at spore forsendelsen. Du kan besøge din egen personlige ordreside, så snart dit køb er fuldendt. Du kan se, hvornår vi sender dine varer, på ordresiden. Når vi afsender din pakke, vil du i samme øjeblik få en e-mail fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet