• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.436 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Literacydidaktik I Fagene I Udskolingen - Dorte Østergren-Olsen - Bog

Indbinding: Paperback
Denne bog introducerer og diskuterer literacybegrebet generelt og i forhold til undervisningen i udskolingen, dvs. på 7.-10. klassetrin. Der gives forskellige bud på en literacydidaktik til gavn... Læs mere.
489,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Denne bog introducerer og diskuterer literacybegrebet generelt og i forhold til undervisningen i udskolingen, dvs. på 7.-10. klassetrin. Der gives forskellige bud på en literacydidaktik til gavn for alle elever.

I bogens kapitler giver forskere og praktikere bud på, hvordan literacy kan forstås og praktiseres. Her er eksempler på pædagogisk praksis, som kan inspirere til egen praksis i forskellige fag og på tværs af fag, idet der er fokus på, at eleverne er aktive og menings- og betydningsskabende i deres læring.

Bogen sætter fokus på, hvordan elever udvikler deres literacy gennem deltagelse og betydningsskabende og kommunikative processer i og på tværs af kontekster. Når elever lærer, trækker de på en mangfoldighed af teksttyper i forskellige medier.

Eleverne sætter sig selv i spil i kommunikative processer, hvor deres kritiske refleksioner og kreativitet udfordres. Det vil denne bog meget gerne bidrage til, ligesom den ønsker at bidrage til en sprogbaseret didaktik i alle skolens fag.

Bogen er den fjerde i en serie sammen med Literacy og læringsmål i dagtilbud og børnehaveklasse, Literacy og læringsmål i indskolingen og Literacydidaktik i fagene på mellemtrinnet. Alle bøger, hvor didaktikken er i fokus.

Fakta

SerieLiteracy
Forfatter(e)Dorte Østergren-Olsen Kirsten Friis
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771607444
ISBN-108771607447
IndbindingPaperback
SprogDansk
GenvejeLiteracy - Bøger
TagsLiteracydidaktik I Fagene I Udskolingen, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse