Trivsel Og Selvværd - Karen Wistoft - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
269,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.702 Anmeldelser

Beskrivelse

Mental sundhed i skolen.

Børns og unges identitet formes af, hvordan de ser sig selv i de forskellige sammenhænge og relationer, de indgår i. Negative selvbilleder og skrøbelig identitet kan være resultatet, hvis ikke børnene trives i deres sociale rammer.

I Trivsel og selvværd. Mental sundhed i skolen introduceres begrebet ”mental sundhed” i en dansk sammenhæng. Bogen sætter fokus på skolens rolle i forhold til børns og unges trivsel, selvbillede og sociale relationer.

Hvordan støtter lærere, pædagoger, sundhedsplejersker og andre, der har med eleverne at gøre i skolen, en god og sund identitetsdannelse? Her spiller kompetencer som evnen til at skabe gode læringsmiljøer gennem positive relationer og bevidst arbejde med elevernes selvværd, trivsel, empati og nærvær en central rolle. Herigennem skabes mulighed for at arbejde mentalt sundhedsfremmende i såvel den enkelte klasse som i skolen som helhed.

Trivsel og selvværd. Mental sundhed i skolen

henvender sig til såvel sundhedsprofessionelle som pædagogiske forskere og praktikere og til alle andre, der interesserer sig for børn og betragter trivsel, læring og undervisning som sider af samme sag.

Karen Wistoft

er lektor, ph. d. ved Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) ved Aarhus Universitet. Hun forsker i sundhedspædagogik, herunder mental sundhed og mindfulness.

Yderligere information

SerieSelvværd
Forfatter(e)Karen Wistoft
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741256139
SprogDansk
ISBN-108741256139
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.702 anmeldelser

Gucca.dk har den klare holdning, at nethandel er nødt til at være hurtigt, billigt og sikkert for dig.

Sikkerhed er i centrum

Vi vægter sikkerhed utrolig højt, for det er noget af det vigtigste at have styr på, når vi snakker nethandel. For at sikre dig tryghed når du køber hos os, benytter vi selvfølgelig kun en NETS godkendt Internet betalingsløsning. Så online køb og betaling hos os er altid ensbetydende med fuld sikkerhed.

Du har altid 100 dages fuld returret

Gucca.dk giver altid 100 dages returret, og det uanset hvilke typer varer du måtte have købt hos os. Med andre ord medfører det, at hvis du af en eller flere grunde ikke ønsker at beholde din vare, så sender du blot din vare, og dine penge bliver refunderet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, såfremt du måtte have spørgsmål, inden du returnerer en vare.

Kort leveringstid

Det er vigtigt, at du som kunde hos Gucca får leveret din vare både hurtigt og sikkert. Vi tilstræber, at du får varen leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller varen. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, er du velkommen til at kontakte os.

Betalingsmuligheder online

I vores shop er det muligt at vælge blandt flere forskellige slags betalingsmetoder. Her bør du naturligvis vælge den betalingsform, der passer dig bedst. Du har altid garanti for en sikker og tryg handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsmetoder du ender med at gøre brug af. Klik på efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Husk at pengene først trækkes fra din konto, når vi sender din vare.

Vi tilbyder naturligvis professionel hjælp, når du ønsker det

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk møder udfordringer eller har spørgsmål, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Bemærk at vi er åben for henvendelse imellem 10-15 alle hverdage, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Mulighed for at spore din ordre

Når du handler hos Gucca, har du mulighed for at spore din ordre. Når købet er færdiggjort, kan du efterfølgende logge ind på din personlige ordreside. Her kan du følge med i, hvornår din vare afsendes. I det øjeblik forsendelsen er på vej til dig, får du information herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet