Mod På Livet - Pia Callesen - Bog

5 anmeldelserIndbinding: Hæftetinfo
159,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Hjælp din teenager til at mestre livet - også i modgang.

Ny bog fra psykologen og bestsellerforfatteren Pia Callesen med inspiration, råd og vejledning til, hvordan forældre kan støtte deres teenagere.

Mange unge har det i dag svært og kæmper med bekymringer, negative tanker og lavt selvværd. Det er smerteligt at se sin teenager mistrives, og som forældre vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt, for at mindske deres tristhed, uro og ubehag. Problemet er, at vi ofte gør alt for meget.

Når vi i bedste mening har al opmærk- somhed rettet mod de unge for at hjælpe dem ud af deres tristhed og skærme dem mod smerte, risikerer vi modsatte effekt. For i vores kamp mod mistrivslen fastholder vi vores teenageres fokus på egne bekymringer og negative tanker, og det kan føre dem ind i en tung spiral af modløshed.

I stedet skal vi vise dem, at negative tanker og følelser som tristhed, vrede, angst, sorg og frygt er lige så normale, uundgåelige og forbigående som glæde, stolthed og lykke. Vi skal hjælpe dem til at undgå timelange spekulationer om eget værd ved at lade bekymringerne være og i stedet flytte fokus ud i verden væk fra sig selv. På den måde kan de lære at mestre livet – også når det er svært.

Mod på Livet er en inspirationsguide til forældre, som bygger på teorien bag metakognitiv terapi og forfatterens erfaringer med de udfordringer, som unge og deres forældre fortæller om i terapien.
Bogen giver eksempler, råd og vejledning til, hvordan forældre kan støtte deres teenagere i at flytte fokus fra den indre til den ydre verden og til at tænke mindre og leve mere.

Yderligere information

SerieMetakognitiv TerapiSelvværd
Forfatter(e)Pia Callesen
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740056945
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Mod På Livet Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser
Bedøm produktet
Erik Bo Jacobsen
Indsigtsfuld, praktisk og anvendelig guide til professionelle, forældre, unges selv - og hvem der ellers er omkring unge.
Vivi Nielsen
Det var en hurtig levering
Jonna Johansen
Ikke tilfreds
Maria
Alt fungerede 👍😊