menuGucca.dk - Logo

Cirkel - Martin Ringgaard - Bog

Indbinding: Paperback
"Hendes fingre hvilede på strengene. Der var tredive streger i hendes dagbog. Hun havde forsøgt men stadig ingen ord. Ordene var der ikke plads til endnu, men larmen… Hun skruede op på knapperne... Læs mere.
109,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"Hendes fingre hvilede på strengene. Der var tredive streger i hendes dagbog. Hun havde forsøgt men stadig ingen ord. Ordene var der ikke plads til endnu, men larmen… Hun skruede op på knapperne på forstærkeren, trykkede ned på pedalbrættet med foden og sagde stille ordene: - Bass solo, take one.  Hun fyldte værelset og resten af huset med den skingre, gennemtrængende, kaotiske og til tider melodiøse lyd af sin bas."

I Cirkel følger vi fire personers forsøg på at takle problemer med døden, angst og kreativitet. Josefine forsøger at komme sig over sin mors død, Thom skriver på en roman, Anna skriver digte og Peter går til psykolog.

"Der findes et punkt, hvor man ikke synes, man kan komme længere. Man sidder fast. Man går om et hjørne og ender det samme sted, som man var tidligere. Man har set det hele før. Man er fanget i et loop. Og det eneste der er at gøre, er fortsat at bevæge sig fremad. Altid fremad og håbe på at loop’et skifter, at man pludselig er et nyt sted. (…)"

Fakta

Forfatter(e)Martin Ringgaard
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740430530
ISBN-108740430537
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Sidetal76
TagsDøden, Angst, Kreativitet, Digte, Skønlitteratur, Roman, Musik, Cirkel, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse