menuGucca.dk - Logo

Custom - Development And Use Of A Legal Concept - Andersen P - Bog

Denne bog indeholder retsprocesserne fra konferencen "Custom: Udviklingen og brugen af ​​et juridisk koncept i middelalderen ", der blev afholdt på juridisk fakultet ved Aarhus Universitet i maj... Læs mere.
129,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Denne bog indeholder retsprocesserne fra konferencen "Custom: Udviklingen og brugen af ​​et juridisk koncept i middelalderen ", der blev afholdt på juridisk fakultet ved Aarhus Universitet i maj 2008.

Den dækker desuden emner fra lokale casestudier og studier af læreretten til bredere overvejelser om udvikling og brug af det juridiske begreb consuetudo og dets tilknytning til andre lovkilder med balancen mellem lokale og regionale magtstrukturer og sekulære og kirkelige samfund i det middelalderlige Europa. Ved at kombinere ​​flere historiske tilgange - politiske, sociale, intellektuelle og juridiske - giver en gruppe fremtrædende lærde deres perspektiv på centrale aspekter af den juridiske tolds funktion og udviklingen af ​​et af de mest debatterede begreber i juridisk historiografi.

Denne bog vil være af interesse for studerende og lærde, der arbejder med den europæiske, juridiske kultur og den kulturelle, sociale og økonomiske historie i middelalderen og den tidlige moderne periode.

Sprog: Engelsk
Fakta

Forfatter(e)Andersen P Mfl
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757420173
ISBN-108757420173
IndbindingHæftet
SprogEngelsk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 15.4Cm - Højde: 23Cm
TagsCustom, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.827 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner