• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.373 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Den Røde Sild - Steen Wrist Meedom - Bog

Indbinding: Paperback
Denne kriminalfortælling bygger på virkelige hændelser, hvor danske rigmænd fastboende i Schweiz i mange år svindlede amerikanske pensionskasser for svimlende millionbeløb. Og hvor... Læs mere.
159,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Denne kriminalfortælling bygger på virkelige hændelser, hvor danske rigmænd fastboende i Schweiz i mange år svindlede amerikanske pensionskasser for svimlende millionbeløb. Og hvor bagmandspolitiet gav op!

Mange store amerikanske pensionsfonde havde indtil finanskrisen i 2008 som en del af deres strategi, at de skulle investere 1.5-2% af deres portfolio i de såkaldte ‘red heerings’ - 'røde sild’-selskaber, der kunne lykkes stort eller gå ned med et brag. I ganske mange år tjente selskaberne stort på disse investeringer, fordi der hele tiden dukkede nye rigtig gode virksomheder frem fra intet, men der var selvfølgelig også ‘missere’. Pensionsfondene tog disse tab med et træk på skulderen, og da advokatomkostningerne i USA er skyhøje, og disse tab for store firmaer var ubetydelige, undersøgte selskaberne ikke omstændighederne ved de krak, der var en realitet for flere dansk inspirede børsnoteringer. Der var heller ikke personsammenfald, så intet blev politianmeldt. En sådan situatution er et oplagt emne for bevidst svindel.

For god ordens skyld skal det bemærkes at bogen indeholder pressemeddelser på engelsk 

Fakta

Forfatter(e)Steen Wrist Meedom
Genre(r)Krimi Og Spænding
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788798510697
ISBN-10879851069X
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave3
Sidetal98
TagsFup, Svindel, Ejendomsspekulanter, Den Røde Sild, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse