menuGucca.dk - Logo

Den Store Bog Om Kajak Og Kano - Bill Mattos - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Indbundet
En manual til alle nødvendige roteknikker for kajak og kano fra begynderniveau til det avancerede. Ekspert viser dig skridt for skridt i tekst og fotos, hvordan du udfører de basale tag i kajak og... Læs mere.
119,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En manual til alle nødvendige roteknikker for kajak og kano fra begynderniveau til det avancerede. Ekspert viser dig skridt for skridt i tekst og fotos, hvordan du udfører de basale tag i kajak og kano. Råd om det vigtigste tøj og udstyr, om sikkerhed, redning og første hjælp. Kajak og kano på fladt vand, white water og på havet. Lær at rulle skridt for skridt - og få den optimale tryghed. Det er bogen for dig, der vil have en bred orientering om de mange forskellige anvendelser af kajak og kano i international sammenhæng.

Bogen er for begynderen på fladt vand og for den erfarne i fossende floder. Alt det praktiske ved padling: valg af båd, tøj og udstyr, om vejrforhold og forståelse af strømme og tidevand. Sikkerhed på vandet: forebyggende sikkerhed, redning og første hjælp - og typiske skader. Et helt kursus i at rulle i kajak med langsom tilvænning. Kajak og kano til konkurrencesport.

Oversat af: Merete Klinkvort

Fakta

Forfatter(e)Bill Mattos
Genre(r)Sport Og Fritid
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788778574770
ISBN-108778574773
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal256
DimensionerBredde: 23.5Cm - Højde: 30.4Cm
TagsKajak, Havkajak, Kano, White Water, Padle, Rulle, Den Store Bog Om Kajak Og Kano, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Den Store Bog Om Kajak Og Kano Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Lækker opslagsbog med fine illustrationer. Jeg kommer til at bruge den som inspirationskilde ifbm. IPP undervisning.

Mediernes anmeldelser