menuGucca.dk - Logo

Evaluering Og Test I Geografi - Joan Bentsen - Bog

Evaluering og test i geografi Faglighed, test og evalueringskultur Evaluering og test i geografi henvender sig til undervisere i folkeskolen og til linjefagsstuderende. Bogen fokuserer på... Læs mere.
249,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-3 hverdage
  • 30 dages returret

Evaluering og test i geografi Faglighed, test og evalueringskultur

Evaluering og test i geografi henvender sig til undervisere i folkeskolen og til linjefagsstuderende. Bogen fokuserer på intern evaluering i geografi og indeholder fem artikler, der hver for sig viser, hvorledes evaluering i faget kan styrke elevernes faglighed. Artiklernes indhold forholder sig til de grundlæggende overvejelser om evaluering i geografi og giver eksempler på evalueringsformer som begrebskort, portfolio, mindmap og praksisforsøg.

Forfatterne har alle undervisningsbaggrund fra folkeskolen eller lærerseminarier: Joan Bentsen, Søren Witzel Clausen, Jens Peter Møller, Birgitte Lund Nielsen og Henrik Nørregaard.

Faglighed, test og evalueringskultur:
Serien, der er resultatet af et samarbejde med CEPRA, nationalt videnCenter for Evaluering i praksis ved University College Nordjylland, har til formål at give inspiration til at integrere den interne evaluering i undervisningen, så elevernes læring optimeres. Bøgerne i serien er udarbejdet med baggrund i indførelsen af folkeskolens nye nationale obligatoriske test i læsning, matematik, fysik/kemi, engelsk, biologi, geografi og dansk som andet sprog.

Serien henvender sig til lærere og skoleledere i grundskolen og til studerende på lærer- og pædagoguddannelserne.

Fagredaktør: Tanja Miller m.fl.

Fakta

Forfatter(e)Joan Bentsen Jens Peter Møller Søren Witzel Clausen Birgitte Lund Nielsen Henrik Nørregaard
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772813660
ISBN-108772813660
IndbindingPaperback
Udgave1
Oplag1
Sidetal84
TagsGeografi, Folkeskolen, Evaluering, Tests, Evaluering Og Test I Geografi, Studiebøger, Bog

Niveau: fagligt niveauFem artikler, der viser hvordan evaluering i faget geografi kan sætte fokus på faget og elevernes faglighed

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.176 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner