• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.409 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

For Mange Kvinder - Rex Stout - Bog

Indbinding: Hæftet
Da en ansat i et stort ingeniørfirma dør efter at være blevet ramt af en flugtbilist, begynder rygterne om, at det i virkeligheden var mord, hurtigt at svirre blandt de mange kvindelige ansatte.... Læs mere.
229,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Da en ansat i et stort ingeniørfirma dør efter at være blevet ramt af en flugtbilist, begynder rygterne om, at det i virkeligheden var mord, hurtigt at svirre blandt de mange kvindelige ansatte. Direktøren for firmaet hyrer Nero Wolfe til at lede efter beviser, og hans assistent Archie Goodwin bliver derfor "ansat" som konsulent i firmaet, hvor han må navigere mellem de mange smukke kvinder.

Nero Wolfe er en excentrisk ballademager og privatdetektiv i ordets mest private betydning. Kun nødtvungent flytter han sine 150 kg fra lænestolen i sit okkerfarvede murstenshus i New York. Hans overvældende omfang skyldes en lige så overvældende forkærlighed for lækker mad. Nero Wolfe er en stor og meget kræsen gourmet og er selv et geni som kogekunstner. Lykkeligvis bliver Wolfes detektiviske evner dog stadig mere fabelagtige for hvert kilo, han tager på. Den magelige sporhund har nemlig i høj grad brug for disse evner for at kunne tjene penge til sin anden store lidenskab: Orkidéavl. Og han tæller sine store honorarer med samme glæde, som han samler orkideer.

Rex Stout (1886-1975) var en af den moderne, amerikanske detektivromans hovedmænd. Han er ophavsmand til den berømte, tykke, orkidédyrkende detektiv Nero Wolfe, som er hovedperson i en lang række af Stouts kriminalromaner. Rex Stout begyndte at skrive romaner i 1927, og i 1934 udkom hans første Nero Wolfe-roman "Fer de Lance", der på dansk fik titlen "Et slag i luften".

Fakta

SerieNero Wolfe
Forfatter(e)Rex Stout
Genre(r)Krimi Og Spænding
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726186130
ISBN-108726186136
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal294
GenvejeNero Wolfe - Bøger
TagsSpænding, Nero Wolfe, Privatdetektiver, Usa, New York, Mord, For Mange Kvinder, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse