menuGucca.dk - Logo

Gadevold - Marie Bruvik Heinskou - Bog

En sociologisk kortlægning af vold i byen. Hvordan opstår og udvikler gadevold sig? Gadevold – En sociologisk kortlægning af vold i byen besvarer dette ved at zoome ind på, hvad der konkret... Læs mere.
159,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En sociologisk kortlægning af vold i byen.

Hvordan opstår og udvikler gadevold sig? Gadevold – En sociologisk kortlægning af vold i byen besvarer dette ved at zoome ind på, hvad der konkret sker i de situationer, der munder ud i gadevold. Der knytter sig ofte mange forestillinger til, hvad gadevold er. Gennem en systematisk kortlægning af, hvordan gadevold forløber, efterprøver bogen disse forestillinger og giver input til den kriminalpræventive indsats. Det antages eksempelvis ofte, at gadevold retter sig mod tilfældige fremmede i byen, og at tilskuere forholder sig passivt til volden. Men er det faktisk tilfældet eller er bekymringen måske overdreven? Bogen giver empirisk og sociologisk funderede svar på disse og en række beslægtede spørgsmål. En hovedpointe er, at gadevoldens situationer indeholder destruktive, men også forsonende dynamikker. Det er således atypisk, at gadevolden er hæmningsløs og rettet mod tilfældige ofre. Og et typisk billede er, at tilskuere gør noget for at stoppe volden. Bogen præsenterer resultaterne af et statistisk og kvalitativt studie af 500 gadevoldsituationer fra København. Bogen er en af de mest omfattende kortlægninger af gadevold – i dansk og international sammenhæng.

Marie Bruvik Heinskou er ph. d. i sociologi og lektor på Institut for Sociologi og Socialt Arbejde, Aalborg Universitet. Hun forsker i vold og seksualiseret vold i et mikrosociologisk perspektiv.

Lasse Suonperä Liebst er ph. d. i sociologi og postdoc ved Sociologisk Institut, Københavns Universitet. Han forsker i voldelig adfærd med udgangspunkt i mikrosociologi og statistiske metoder.


Indholdsoversigt

Indledning - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst og Poul Poder

Kapitel 1. Vold i byen – hvem, hvad og hvor - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst, Tobias Kammersgaard og Poul Poder

Kapitel 2. Gadevoldens motiver - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst, Tobias Kammersgaard og Poul Poder

Kapitel 3. Den grove gadevold - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst, Tobias Kammersgaard og Poul Poder

Kapitel 4. Ungdomsvold - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst, Tobias Kammersgaard og Poul Poder

Kapitel 5. Tilskuere til gadevold – aktive eller passive? - samforfattet med Charlotte Bloch, Peter Ejbye-Ernst, Tobias Kammersgaard og Poul Poder

Opsummering - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst og Poul Poder

Metodeappendiks - samforfattet med Peter Ejbye-Ernst, Tobias Kammersgaard og Poul Poder

Litteraturliste

Sikker e-handel

At gøre e-handel til en hurtig, billig og ikke mindst sikker oplevelse for vores kunder, har siden starten været Gucca's topprioritet.

Vi har fokus på sikkerheden

Vi vægter sikkerheden meget højt, for det er noget af det vigtigste at sørge for er i orden, når vi taler om online handel. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos Gucca, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er handel og betaling hos Gucca.dk helt sikkert.

Vi giver dig naturligvis altid 30 dages returret

Gucca yder 30 dages returret, helt uafhængig af hvilken vare du måtte have købt hos os. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du fortryder købet, eller af anden grund alligevel ikke måtte ønske varen, så send blot din vare retur til os, og vi sender dine penge retur. Inden du sender dit produkt tilbage, har du altid den mulighed at tage kontakt til os, såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål.

Lynhurtig levering

Det er vigtigt, at du som vores kunde får leveret dit produkt både hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Lagerstatus fremgår tydeligt i webshoppen ud for hvert produkt. Vi er klar på e-mail og ved telefonen, hvis du er i tvivl om leveringstiden og lagerstatus.

Betalingsmuligheder online

Hos Gucca har du flere forskellige muligheder for betaling at vælge iblandt. Der er frit valg blandt vores betalingsmetoder - du gør brug af den, der passer dig. Lige meget hvilken metode du vælger, kan du sikkert og trygt købe hos os. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på førnævnte link. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at vi trækker pengene fra din bankkonto.

Du har altid adgang til personlig assistance hos vores kundeservice

Støder du på problemer med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, sidder vi på e-mail eller ved telefonen klar til at assistere dig. På hverdage mellem 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi tager imod din henvendelse med et smil.

Sådan følger du din forsendelse

Når du handler hos Gucca.dk, kan du bagefter se, hvor langt din forsendelse er kommet. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at logge ind på din personlige ordreside. Du kan følge med i, hvornår vi sender dine varer, på ordresiden. Når pakken er afsendt fra vores lager og er på vej, modtager du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

Forfatter(e)Marie Bruvik Heinskou Lasse Suonperä Liebst
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757436068
ISBN-108757436061
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal103
DimensionerBredde: 16Cm - Højde: 23Cm
TagsGadevold, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.809 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner