Hjem Og Skole - Thomas Nordahl - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
269,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.071 Anmeldelser

Beskrivelse

Hvordan skaber man et bedre samarbejde?.

Ofte består skole-hjem-samarbejdet primært af formidling af information fra skolen til forældrene. Information den anden vej, inddragelse af forældrenes viden om børnene og medbestemmelse fra forældrenes side vedrørende undervisningens indhold og metoder er mere beskeden. Dialogen mellem lærer og forældre indskrænker sig tit til nogle få forældremøder og en enkelt skole-hjem-samtale om året.

Thomas Nordahl mener, at forældrene bør inddrages langt mere i skolens arbejde. Alle undersøgelser viser, at forældre udgør en kæmpe ressource for børns og unges udvikling og læring. Det gælder alle forældre, ikke bare de veluddannede. Forældrene sidder inde med en stor viden om virkningen af undervisningen og om børnenes trivsel, som lærerne kunne have stor nytte af og trække på i deres arbejde.

Fra skolens og lærernes side tales undertiden om fx ”gode” og ”dårlige” forældre eller ”velfungerende” og ”besværlige” familier. Men ved at holde nogle forældre uden for indflydelse ud fra en sådan kategorisering misbruger skolen sin institutionelle magt, mener Nordahl. Det er dårlig for eleverne, og det udgør desuden et demokratisk problem. Hans ærinde med "Hjem og skole" er at kvalificere lærere og skoleledere til bedre at varetage skole-hjem-samarbejdet på en forældreinddragende og myndiggørende måde - til gavn for alle, først og fremmest eleverne.

Thomas Nordahl er professor i pædagogik ved Høgskolen i Hedmark. Han har forsket i skole-hjem-samarbejde i mange år og kender til emnet både som forsker, forælder og tidligere skolelærer.

Bogen er oversat fra norsk af Anne Grete Holtoug og er bearbejdet med henblik på dansk lovgivning og praksis omkring skole-hjem-samarbejdet. Af Thomas Nordahl er tidligere udkommet "Eleven som aktør" (2004) .

I "Hjem og skole" fremlægger og diskuterer Thomas Nordahl den nyeste forskning i skole-hjem-samarbejdet. Han analyserer forældrenes og skolens rolle og betydning for børns og unges læring og udvikling. Bogen beskriver de magtforhold, der gør sig gældende i skole-hjem-samarbejdet, og lægger op til myndiggørelse og inddragelse af forældrene i langt højere grad, end det sker i dag. Bogen henvender sig til læreruddannelsen samt til efter-og videreuddannelse af lærere.

Omslagsgrafiker: Ida Balslev

Oversat af: Anne Grete Holtoug

Yderligere information

Forfatter(e)Thomas Nordahl
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741251622
SprogDansk
ISBN-108741251622
IndbindingHæftet
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.071 anmeldelser

At gøre handel på nettet til en billig, hurtig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for dig, har fra dag 1 været Gucca's topprioritet.

Vi har fokus på sikkerhed

Hos Gucca vægter vi sikkerheden enorm højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved handel på nettet. For at få den bedste garanti for sikkerheden ved betaling online, har vi opnået at få NETS til at godkende vores betalingsløsning. Så når du køber og foretager betaling via Internettet hos Gucca, er det sikkert.

Har du fortrudt købet, kan du altid returnere indenfor 100 dage

Der er ingen indskrænkninger i din returret. Vi har 100 dages returret på alle typer produkter. Det medfører, at hvis du af en eller anden grund alligevel ikke ønsker din vare, så returnerer du blot varen, og vi sender dine penge retur. Før du vælger at returnere produktet til os, er det altid en fordel, hvis du forinden kontakter os.

Sikker og hurtig levering

Det er vigtigt, at du som kunde hos Gucca får leveret dit produkt både sikkert og hurtigt. Vi bestræber os på, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller varen. Såfremt du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Online betalingsmuligheder

I vores webshop har du mulighed for at betale på adskillige måder. Her kan du gøre brug af netop den mulighed, der passer lige til dig. Uanset hvilken betalingsmetode du benytter, kan du sikkert og trygt købe hos os. Benyt det efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder der er tilgængelige. Husk at pengene først hæves fra din konto, når vi afsender varen til dig.

Hos os får du altid personlig hjælp

Skulle der opstå problemer eller spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os. Kundeservice er åben for henvendelse alle hverdage imellem kl. 10-15, og vi bestræber os altid på, ikke bare at yde dig den assistance du ønsker, men også at det er med et smil på læben og i godt humør.

Spor din forsendelse hele vejen

Efter du har købt dine varer, kan du se forsendelsen, og vide hvornår den ankommer. Når dit køb er helt færdiggjort, kan du bagefter gå ind på din personlige ordreside. På din ordreside har du mulighed for at følge med i, hvornår din forsendelse er blevet afsendt. Du modtager også en e-mail fra os i det øjeblik, vi afsender dine varer.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet