• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.373 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Klatterup. Et Arbejderkvarter I Esbjerg 1890-1990 - John T. Lauridsen - Bog

Indbinding: Hæftet
"De første nybyggere og de første par generationer af indfødte esbjergensere er også borte. Samtidig er Esbjerg som Danmarks andre dynamiske byer efter anden verdenskrig præget af dybtgående... Læs mere.
319,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"De første nybyggere og de første par generationer af indfødte esbjergensere er også borte. Samtidig er Esbjerg som Danmarks andre dynamiske byer efter anden verdenskrig præget af dybtgående sociale forandringer, af vækst og strukturomvæltninger, der har rejst nye krav og behov for byen og dens miljø."

John T. Lauridsen fortæller historien om et af Esbjergs første arbejdskvarterer og dets udvikling gennem det første århundrede, siden det blev grundlagt sammen med resten af Esbjerg. Kvarterets historie siger ikke bare meget om Esbjerg, men om hele Danmark udvikling i løbet af det tyvende århundrede, og således bliver John T. Lauridsens bog relevant for alle, der interesserer sig for Danmarks sociale historie.

John Thorsten Lauridsen (f. 1951) er en dansk forfatter og historiker. Han er uddannet mag. art. i historie fra Aarhus Universitet og arbejder i dag som forskningschef ved Det Kongelige Bibliotek. John T. Lauridsen har skrevet en lang række bøger om dansk historie og modtog i 2013 Kulturministeriets Julius Bomholt Prisen.

Fakta

Forfatter(e)John T. Lauridsen
Genre(r)Religion Og Filosofi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726159271
ISBN-108726159279
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal368
TagsEsbjerg, By, 1890'erne, 1900-Tallet, Arbejderkvarter, Social Historie, Danmark, Klatterup. Et Arbejderkvarter I Esbjerg 1890, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse