menuGucca.dk - Logo

Oplevelser I Udvikling, Udvikling I Oplevelser - Lisa Johansen - Bog

Bogen beskæftiger sig med mange forskellige aspekter af oplevelsesudvikling ud fra den betragtning, at attraktionernes kerneydelser – rutschebanen, danefæet, kunstværket – kun er en lille del... Læs mere.
209,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Bogen beskæftiger sig med mange forskellige aspekter af oplevelsesudvikling ud fra den betragtning, at attraktionernes kerneydelser – rutschebanen, danefæet, kunstværket – kun er en lille del af de mange indtryk, der former den egentlige oplevelse ved at besøge en attraktion. Begrebet oplevelsesudvikling dækker således over hele det strukturerede arbejde med at skabe de bedste forudsætninger for gode oplevelser.

Bogen arbejder med denne helhed ud fra mange forskellige vinkler uden dog at præsentere en facitliste; dertil er oplevelsesudvikling for kompleks og afhængig af den enkelte attraktions mission, vision og værdier.

”Oplevelser i udvikling - Udvikling i oplevelser” er udarbejdet i tilknytning til kompetenceudviklingsprojektet ODA, Oplevelsesudvikling i Danske Attraktioner. I sit indhold bygger bogen dels på en række teoretikeres arbejder med oplevelsesudvikling fra forskellige vinkler, dels på viden og erfaring med oplevelsesudvikling i de 39 attraktioner, der er knyttet til projektet.

Attraktioner i form af forlystelsesparker, dyreparker, museer etc. er specialister i at tilrettelægge gode oplevelser. Det bringer dem i en nøgleposition i en tid, hvor der er voldsom fokus på oplevelser og deres betydning for det moderne menneskes identitet og livskvalitet. Samtidig oplever attraktionerne skærpet konkurrence både med hinanden og med virksomheder i helt andre brancher. Mange har nemlig fået øjnene op for det potentiale, der ligger i at kunne tilbyde forbrugerne gode oplevelser i tilgift til produkter og serviceydelser.

Attraktionernes muligheder og udfordringer i oplevelsesøkonomien er baggrunden for ODA-projektet og for denne bog.

Fakta

Forfatter(e)Lisa Johansen Kim Jørstad
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788799073610
ISBN-108799073617
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal136
DimensionerBredde: 23.4Cm - Højde: 24.3Cm
TagsOplevelser I Udvikling, Udvikling I Oplevelser, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.796 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner