INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Persondataloven - Dorte Høilund - Bog

Af Dorte Høilund

259,95 kr.
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

– En indføring

Persondataloven dækker et vigtigt område inden for forvaltningsretten og er erfaringsmæssigt en lov, der er vanskelig at håndtere. Loven regulerer behandling af oplysninger om borgerne og gælder både for offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger, organisationer mv. Denne bog giver en grundig og overskuelig introduktion til de centrale bestemmelser i persondataloven. Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf. Bogen har fokus på emner som behandling af personoplysninger, borgerens rettigheder, beskyttelse af personoplysninger, erstatning og straf. Bogen er rettet mod alle, der ønsker en indføring i persondataloven, herunder studerende på BA- og professionsbachelorniveau samt ansatte i den offentlige og private sektor. Dorte Høilund er cand. jur. og lektor ved Institut for Ledelse og Forvaltning, Professionshøjskolen Metropol.

Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741258676
ISBN-108741258676
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal248
DimensionerBredde: 15.8Cm - Højde: 23.2Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Fakta om Persondataloven

Forfatter(e)Dorte Høilund
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788741258676
ISBN-108741258676
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal248
DimensionerBredde: 15.8Cm - Højde: 23.2Cm
TagsPersondataloven, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

Det siger vores kunder29.590 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Benjamin KrogsgaardBenjamin Krogsgaard
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Fik hvad jeg bestilte

    Hurtig og god service.

  • Svend B. SørensenSvend B. Sørensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Meget hurtig levering

    Nem og hurtig måde at handle på.

  • Karin P. HansenKarin P. Hansen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Uproblematisk

    Det var nemt og gik hurtigt med at få varen hjem.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Nyhedsbrev
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

29.590 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN