menuGucca.dk - Logo

Retsplejeloven - Straffeloven - Jens Møller - Bog

Denne bog omhandler retsplejeloven og straffeloven. Justitsministeriets lovbekendtgørelser og nye ændringer er inkluderet i bogen. Dansk retsplejelov er et fantastisk omfattende lovområde, der... Læs mere.
289,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Denne bog omhandler retsplejeloven og straffeloven. Justitsministeriets lovbekendtgørelser og nye ændringer er inkluderet i bogen.

Dansk retsplejelov er et fantastisk omfattende lovområde, der reguleres i mere end 1000 paragraffer, hvilken bl.a. fremstiller den danske procesret. Straffeloven breder sig over strafbarhedsbetingelser, sanktioner og alvorlige forbrydelser, hvor strafferetsplejen behandler processuelle retsprincipper, forløb, påtale mv. i straffesager.

Indholdet opdeles i fem bøger:

  • Domsmagten m.m. 
  • Fælles bestemmelser for borgerlige sager og straffesager
  • Den borgerlige retspleje
  • Strafferetsplejen
  • Slutnings- og overgangsbestemmelser


Første bog strækker sig over retssystemer og myndigheder i afsnittene: Domstolenes ordning,Nævningers og domsmænds udtagelse, Udtagelse af sagkyndige retsmedlemmer, Anklagemyndigheden, Politiet, Den Uafhængige Politiklagemyndighed og Advokater.

Anden bog behandler procesmåden, meddelelser, vidner, syn og skøn samt rettens rådslagninger og afgørelser.

Størst vægt er placeret på tredje bog med det borgelige perspektiv på retsplejeloven. Afsnit omfatter: Almindelige bestemmelser, Rettergangsmåden, Betalingspåkrav, Tvangsfuldbyrdelse og De foreløbige retsmidler.

Den fjerde bog favner strafferetsplejen under afsnit: Almindelige bestemmelser, Efterforskning, tvangsindgreb m.v., Tiltale og hovedforhandling i 1. instans, Retsmidler mod trufne afgørelser, Regler om behandlingen af private straffesager og om forfølgning af borgerlige krav under straffesager, Fuldbyrdelsen af domme i straffesager og Sagsomkostninger m.v. i straffesager.

Slutningsbestemmelser fremgår af femte og sidste bog.

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca, at nethandel skal være billigt, sikkert og hurtigt for kunderne.

Vi prioriterer sikkerhed højt

Nethandel skal være helt sikker for brugerne. Vi vil derfor aldrig kompromittere sikkerheden. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for online betaling er naturligvis NETS godkendt. Derfor er køb og betaling online altid fuldstændig sikkert hos os.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

Gucca giver altid 30 dages fuld returret, helt uafhængig af hvilket produkt du måtte have købt hos os. Kort sagt, såfremt du ønsker at fortryde dit køb, så sender du blot din vare, og dine penge bliver refunderet. Det er altid en god ide at kontakte os, inden du returnerer dit produkt til os.

Lynhurtig levering

For os er det essentielt, at du får tilsendt din vare så sikkert og hurtigt som muligt. Vi knokler for, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Såfremt du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Betalingsmuligheder online

I vores shop er det muligt at vælge blandt mange forskellige typer betalingsmetoder. Den betalingsmulighed der passer dig bedst, er selvfølgelig den du bør gøre brug af. Du handler altid trygt og sikkert, uanset hvilken af vores betalingsformer du gør brug af. I vores FAQ får du en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din konto.

Hos Gucca får du altid professionel assistance

Opstår der tvivl eller spørgsmål til Gucca.dk, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Track forsendelse hele vejen

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at følge ordren, fra det øjeblik vi sender din ordre, til den er fremme hos dig. Når du har betalt og modtaget din kvittering, får du mulighed for at få adgang til din egen personlige ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår din forsendelse forlader vores lager. Du får besked via e-mail, når din pakke afsendes fra vores lager og er på vej.

Fakta

Oprindelig titelRetsplejeloven – Straffeloven
Forfatter(e)Jens Møller
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757440720
ISBN-108757440727
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave28
Oplag1
Sidetal308
DimensionerBredde: 17.2Cm - Højde: 23.8Cm
TagsRetsplejeloven, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.447 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner