menuGucca.dk - Logo

Skattekontrolloven - Seidenfaden P - Bog

Skattekontrolloven kan anvendes som håndbog af dig der er praktiker og som grundlag for undervisning. Bogen giver en samlet fremstilling af regler og praksis på skattekontrolområdet.  ... Læs mere.
1.019,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Skattekontrolloven kan anvendes som håndbog af dig der er praktiker og som grundlag for undervisning. Bogen giver en samlet fremstilling af regler og praksis på skattekontrolområdet. 

Skattekontrolloven indeholder de bestemmelser, som ligger til grund for selvangivelsessystemet og skattemyndighedernes kontrol med, at skatteansættelserne sker på et retfærdigt og korrekt grundlag. Bogen behandler straffebestemmelserne, som sammen med straffebestemmelser i kildeskatteloven og enkelte straffebestemmelser i andre love er grundlaget for skattestrafferetten. 

I denne udgave af bogen kommenteres 72 bestemmelser. Regelproduktionen siden første udgave af bogen vedrører først og fremmest den fortsatte udbygning af selvangivelses- og kontrolsystemet, og udvidelsen af skattestraffebestemmelserne som følge af indførelse af den fortrykte selvangivelse og dels ved, at flere områder er blevet inddraget under kriminaliseringen.

Fakta

Forfatter(e)Seidenfaden P Mfl
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757405040
ISBN-108757405042
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 15.9Cm - Højde: 23.4Cm
TagsSkatteberegning, Skattekontrolloven, Skatter, Lovgivning, Indkomstskatter, Personlige Skatter, Skattekontrolloven, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.796 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner